- 5,651
- 3,404
- 113
tamamdır kafanı takma şimdi onuda yatırırız 😂Yıkılmadik daha ümidim var![]()
tamamdır kafanı takma şimdi onuda yatırırız 😂Yıkılmadik daha ümidim var![]()
tevziye tabi miktar 300.000 küsür dedi normalde de okadar düşük mü,ben 10 yıldır oynamıyorum çok düşük gelditamamdır kafanı takma şimdi onuda yatırırız 😂
çok iyi vermiş6'lı Ganyan 3.581,10 ₺ vermiştir.
Hata benim 3 numarayı sonradan gördüm analizlerdeçok iyi vermişvirajı almadan kafayı alsaydı bitmişti bu iş..
Şimdiki 6 li eğer bu şekil devam ederse 10 bin verir son ayak kritik dağıtılan tutar fazla4 5 9 11 8 oynamıssın ilk 5 te 4ü var atların kısmet işte knk
gordum knk 3 katı dagıtılıyor bı esek daha yakalarsan ıyı verır son ayak tekte %100 olsa da tdirgin eder ınsanıŞimdiki 6 li eğer bu şekil devam ederse 10 bin verir son ayak kritik dağıtılan tutar fazla
Suan 1 numarayı kovalayacam o gelirse çok iyi olurgordum knk 3 katı dagıtılıyor bı esek daha yakalarsan ıyı verır son ayak tekte %100 olsa da tdirgin eder ınsanı
king ömer baya ağar basıyo gibi gerçi şartlı 3 yarış aman burayı geçte hangisi gelirse gelsin şartlı 3den hep patlardım ben eşşeğin eşeği gelirdiSuan 1 numarayı kovalayacam o gelirse çok iyi olur
hadı ınsallah knkSuan 1 numarayı kovalayacam o gelirse çok iyi olur
SECRET MOMENT yada dancing inşallah scret gelir |
Ne zararı Erhanim 2 tane sağlam oran geldi iyi dağıtılıyor gelirse 1 k verir gibime geliyor en az7 ye kaldı gelır ınsallah zarar etmessın en kotu barı