Kardes kasa 100 le basladi kasa kasa gitti sen kacirdin heralde nazar boncugu olmuyo yani.sağlık olsun kral nazar boncuğu olsun
Kardes kasa 100 le basladi kasa kasa gitti sen kacirdin heralde nazar boncugu olmuyo yani.sağlık olsun kral nazar boncuğu olsun
Yaşın kaç senin kardeş xisden soruyorum altında kinaye aramahaha sosyal medya aslanı senin gibiler sokakda kedidir çok gördüm senden muhattap olmaya değmezsin hadi abcm bak işine
bana ne laf diyorsun başkan ben destek oluyordum sonradan katıldım muhabbete adam hakaret etti benim sıkıntım yok sanaldayız neyi abartıyorsunuz anlamadım@Ki1li dostum senin bi sıkıntın mı var ?
Dostum herkes eşit burada senin mesajlarına bakıyorum hep olay çıkarmaya yönelikbana ne laf diyorsun başkan ben destek oluyordum sonradan katıldım muhabbete adam hakaret etti benim sıkıntım yok sanaldayız neyi abartıyorsunuz anlamadım
kardesim kimse birşeyi abartmiyor sen ilkönce konuyu takip etmeyi öğren ben sana hakaret etmedim ama sen lolipop falan diyosunbana ne laf diyorsun başkan ben destek oluyordum sonradan katıldım muhabbete adam hakaret etti benim sıkıntım yok sanaldayız neyi abartıyorsunuz anlamadım
olur kusura bakma iyi geceler sorun yok ✋ helal et hakkınıkardesim kimse birşeyi abartmiyor sen ilkönce konuyu takip etmeyi öğren ben sana hakaret etmedim ama sen lolipop falan diyosun
Bi gun korkuyorum yeni sponsorumuz unlaimed61dir sorulariniza bu konu altinda cevap verilecek diye bildirim gelecekcan sıkmaya gerek yok 1 kere daha deneyelim
Bol şans busefer olur dayı insatacaklarını düşünüyorum
Dene bakalım kardes. Bu sefer guleriz umarımcan sıkmaya gerek yok 1 kere daha deneyelim
haklısın birdaha olmaz özür dilerim iyi gecelerDostum herkes eşit burada senin mesajlarına bakıyorum hep olay çıkarmaya yönelik
ismimi doğru yazBi gun korkuyorum yeni sponsorumuz unlaimed61dir sorulariniza bu konu altinda cevap verilecek diye bildirim gelecek
Zorlanıyoruz sefaismimi doğru yaz![]()
😁😁ismimi doğru yaz![]()
Besmelede cekeyim onune istersen 😀ismimi doğru yaz![]()