- 3,881
- 5,078
- 113
Arkadaşlar selamlar. Bu kumar belası bı hastalik herkesin bildiği gibi. Ben 2 yıl önce evlendim ve çocuğum da oldu ellerinizden öper. Varımı yogumu buna verdim evlendikten sonra da durmadım. İcralar borçlar kiralar faturalar burdan fizana yol oluyordu. Umutsuzluğu bırakın her iki günde bir konu açılıyor battım intihar etcem vs. Bakın Çeşme Alaçatı Antalya kemer buralarda size kalacak lojman da veriyorlar askerlik yapanlar bilir bildiğiniz koğuş sistemi. Ve haftalık en az 800-1000 bahşiş alıyorsunuz. Maaş da minimum 4 bin. Komilik garsonluk vs ağır iş zor iş ama çok para var. 3 ayda 20 bin üstü kazanirsiniz ben öyle yapıyorum gelin buralara beach clublara ya da gece clublerine millet Mardin'den İstanbul'dan Diyarbakır'dan geliyor. Bu tarz yerler harici para kazanamazsiniz. Sabah öğle akşam yemek de veriyorlar sigorta da var.Ben borçlarımı kapatıp düzlüğe çıktım aileme bakabiliyorum. Çünkü sabah 8 akşam 8 çalışıyorum kumara vakit kalmıyor kalan zamanda da yorgunluktan koğuşta uzanıp muhabbet sohbet ve uyku. Ben bu şekilde kurtuldum sadece haftada 1 kez 100 TL oynuyorum o kadar. Kendinizi kurtarın dünyanın sonu değil. Sezonda sizi severlerse kışın da meyhaneler cafelerde çalışıyorsunuz oralarda da aynı kazanç. Kumar sizden sadece alir. İş size para eş dost çevre ve saygınlık verir. Bu dünya adaletsiz. Çalıştığım yerde hergun kapıda BMW Mercedes Lamborghini range roverdan assagi araba yok. Ama adaletine tüküreyim diyip yaşamak lazım. Adım atın tel pc başında oturmayın.Benim tavsiyem bu kadar. Sağlıcakla kalın.