- 10,963
- 2,043
- 113
Hakemler biseye bakuyor ama cozemedim
Çatıdan su akmışBişeyi mi inceliyorlar acaba teknik faul falan
bızdekı ölü topragı değil dost baska bır seyYok gardas bosver aw biktim yatmaktan yaw üstümüzde bi ölü toprak varda anlamadim aq😃
Bi dur sende çekime kadar para bırakmıyacaksınKnk 6 buçukta çekim yapabiliyorum sıfırlamazsam o saate kadar bişeyler ateşlerim payfixine
dayı bugun yatan kuponlarımı gorsen sac bas yoldururBi dur sende çekime kadar para bırakmıyacaksın![]()
dost bence Allah yüzüne baktı bu mac iptal olcak 2 saat sonra para ıade olcak cekcenUlan maç belkide rahat üst olacaktı soğuttular maçı
Bizde şans olsa gökten.......... Yağar anladın sendayı bugun yatan kuponlarımı gorsen sac bas yoldurur
anlamadım dayı kaç harfli ortada harf yok galibaBizde şans olsa gökten.......... Yağar anladın sen
Aga recep Lacasedepapelll yok modum dusuyo aw baskana soyle de acsin yaw Adamlar sadece telegramda muhabbet grubu kurmus yanlis anlasilma var 😁 recep mazlum gibiydi onu goremeyince sinirlerim depresiyoHepimiz aynınıyz knk yaw
boşluğu yazarsam süresiz banlar lar benianlamadım dayı kaç harfli ortada harf yok galiba![]()