- 47,667
- 52,021
- 113
120 tl sana koyar mı bakkal bey veresiye defterinde ki birine kitleBu bitcoin işinden anlayan var mı 1 aydır çekim yapamıyordum 120 tl cektik para ortada yok kesin birşeyi yanlış yaptık
120 tl sana koyar mı bakkal bey veresiye defterinde ki birine kitleBu bitcoin işinden anlayan var mı 1 aydır çekim yapamıyordum 120 tl cektik para ortada yok kesin birşeyi yanlış yaptık
Yoktu dost 3310 not defterine bayiden oynadığımız kuponu yazardık iphone halt etmiş2 sene önce iPhone mudur nedir ondan varmıydı dost
Hangi uygulamaya çektin dost?Bu bitcoin işinden anlayan var mı 1 aydır çekim yapamıyordum 120 tl cektik para ortada yok kesin birşeyi yanlış yaptık
BtcturkHangi uygulamaya çektin dost?
Btcturk patlamış dostumBtcturk
😃😃😃 bu bayram kadar kötü bayram geçirmedim 20 TL para vardı 3 tane Akbank ATM gezdim 3 ude para yatırma kabul etmedi bende teyze vardı orda ona verdim şimdi 0 rım gelirse çekiliş konusu kovalıyorim120 tl sana koyar mı bakkal bey veresiye defterinde ki birine kitle
Yalanlama geldi ama bilmiyorumBtcturk patlamış dostum
Çektiğin parayı bitcoin olarak çektiysen uygulamada btcye tıkla orada sat bölümünde %100ü işaretleyip sat.Ardından banka hesabına TRY olarak tamamını çekersin dostum.Btcdeki para maksimum 10 dakikada hesaba geçiyor yanlış işlem yapmışsınBtcturk
Geçmiş olsun dostum o zaman sitede bizden çıkmış diyor saglik olsunÇektiğin parayı bitcoin olarak çektiysen uygulamada btcye tıkla orada sat bölümünde %100ü işaretleyip sat.Ardından banka hesabına TRY olarak tamamını çekersin dostum.Btcdeki para maksimum 10 dakikada hesaba geçiyor yanlış işlem yapmışsın
Dün 20 tl yi 500 yapan forumdan 250 tl kazanıyordu 20 yi 500 yaptım 250 yi şımarıp almadık çekiliş olsun dedik şimdi 20 lira bile yok 😁😃😃😃 bu bayram kadar kötü bayram geçirmedim 20 TL para vardı 3 tane Akbank ATM gezdim 3 ude para yatırma kabul etmedi bende teyze vardı orda ona verdim şimdi 0 rım gelirse çekiliş konusu kovalıyorim
Varlıklarıma tıkladığında paran görünmüyor mu?Geçmiş olsun dostum o zaman sitede bizden çıkmış diyor saglik olsun
Sen çok varlıklı birine benziyorsun dostVarlıklarıma tıkladığında paran görünmüyor mu?
Kazanan 5 kişiye dm at dostDün 20 tl yi 500 yapan forumdan 250 tl kazanıyordu 20 yi 500 yaptım 250 yi şımarıp almadık çekiliş olsun dedik şimdi 20 lira bile yok 😁
Yok maalesef dostumVarlıklarıma tıkladığında paran görünmüyor mu?
Gönül varlığımız çok olsun dost gerisi fasa fiso 😄Sen çok varlıklı birine benziyorsun dost
buyrun benimbaktım dolandırıcılık muhabbetı donuyor ılgımı cektı geldım hemen
seni görünce gözlerim doldu dostbuyrun benim
Hayırlı bayramlar dostseni görünce gözlerim doldu dost