- 47,667
- 52,021
- 113
Yaşıyon mu dostBol şanslar kadim dost
Yaşamaya çalışıyoruz dostYaşıyon mu dost
Bol şanslar umut
Bayramın mübarek olsun dost ellerinden öpüyorumYaşamaya çalışıyoruz dost![]()
Seninde bayramın mübarek olsun kadim dost.Bende ellerinden öperim 😄Bayramın mübarek olsun dost ellerinden öpüyorum
Bı kadar mı dostSeninde bayramın mübarek olsun kadim dost.Bende ellerinden öperim 😄
Bu kadar değil tabi dost o kadar elini öptük bayram harçlığımız yok piyasada 😄Bı kadar mı dost
Bende senden şeker bekliyordum dost olmadı ama buBu kadar değil tabi dost o kadar elini öptük bayram harçlığımız yok piyasada 😄
Dost senin gibi şeker adama şeker mi verilir hata sendeBende senden şeker bekliyordum dost olmadı ama bu
Banka dökümüyle ile birlikte forum yönetimine şikayetçi ol dost sonuç alırsın umarımBu kadar değil tabi dost o kadar elini öptük bayram harçlığımız yok piyasada 😄
Aman dost ban yemeyelimde başkandan paraya gerek yok.İhtiyaç olsa kadim dost Umut zaten ben demeden 2K ateşlemişti hesabıma yapmışlığı var zamanında sağolsun 😄Banka dökümüyle ile birlikte forum yönetimine şikayetçi ol dost sonuç alırsın umarım![]()
Kupon gelirse 194 ü 194 bin yaparsam aklımdasın dostDost senin gibi şeker adama şeker mi verilir hata sende
Bu işler karşılıklı dost sende yapmışsındirAman dost ban yemeyelimde başkandan paraya gerek yok.İhtiyaç olsa kadim dost Umut zaten ben demeden 2K ateşlemişti hesabıma yapmışlığı var zamanında sağolsun 😄
Eskiler güzeldi dost herkes bilmez 30 k çektiğim zamanları kadim dostlara 2 şer k atmıştım 5 k da forumda havaya dağıttık artık 20 liradan fazla basamıyozAman dost ban yemeyelimde başkandan paraya gerek yok.İhtiyaç olsa kadim dost Umut zaten ben demeden 2K ateşlemişti hesabıma yapmışlığı var zamanında sağolsun 😄
Hiç sorma dost duygulandım bi an.Senin şans parası diye attığın 2K yı o gece 8K yapıp iphone almıştım ne günlerdi beEskiler güzeldi dost herkes bilmez 30 k çektiğim zamanları kadim dostlara 2 şer k atmıştım 5 k da forumda havaya dağıttık artık 20 liradan fazla basamıyoz
2 sene önce iPhone mudur nedir ondan varmıydı dostHiç sorma dost duygulandım bi an.Senin şans parası diye attığın 2K yı o gece 8K yapıp iphone almıştım ne günlerdi be