- 47,667
- 52,021
- 113
3 0 bitirceniz maçı anladık da göstere göstere yapmayın Bi skora baksak neyse de maçı izliyoz 3-0 bitirmeye calısıyo lar rakipte de Bi bok yok
Bizim adam oynasa kırar geçer sayıları bilerek veriyo topu havaya falan kaldırıyor al vur diyo rakip çöp sayıyı alamıyo net satış var bellikanka mac 14 13 ken ms 2 10 oran acıktı bı ınlık var bu macta normalde tek sayı kala kapanır bahısler
bı seyler donuyo macta knk bakalım nolcakBizim adam oynasa kırar geçer sayıları bilerek veriyo topu havaya falan kaldırıyor al vur diyo rakip çöp sayıyı alamıyo net satış var belli
reis benim anlamadığım bu Rusya daki masa tenisinde felan bu adamlar yaklaşık pandemiden beri 1 senedir oynuyorlar amk eve felan hiç gitmiyorlar mı yaBizim adam oynasa kırar geçer sayıları bilerek veriyo topu havaya falan kaldırıyor al vur diyo rakip çöp sayıyı alamıyo net satış var belli
nasıl bir sistem ya öncede nesineden yayınladıklarında farklı bir alanda oynuyorlardı , şimdi farklı bir alanda oynuyorlarreis benim anlamadığım bu Rusya daki masa tenisinde felan bu adamlar yaklaşık pandemiden beri 1 senedir oynuyorlar amk eve felan hiç gitmiyorlar mı ya![]()
Günde 3 4 maç atıyolar dost niye gitmesinler evlerinereis benim anlamadığım bu Rusya daki masa tenisinde felan bu adamlar yaklaşık pandemiden beri 1 senedir oynuyorlar amk eve felan hiç gitmiyorlar mı ya![]()
Sağlık olsun dost10 lira için manyak olduk parasında değilimde olacak şeyleri oynuyoz olmuyo ayar oluyom
Henüz yatmadı ama her an yatabilir reisSağlık olsun dost
knk mactan barız bır seyler donuyorHenüz yatmadı ama her an yatabilir reis![]()
Görüyon demi 2 fark atıyo öteki kapıyo yine 2 fark atıyo bişeyler oluyo bakalım son set nolcakknk mactan barız bır seyler donuyor
dost öyle bir yazmışsın ki yattı dedim her haldeHenüz yatmadı ama her an yatabilir reis![]()
Bizim ki de soru işte nolcak 2 0 dan 2 2 ordan 3 2 satış 😁Görüyon demi 2 fark atıyo öteki kapıyo yine 2 fark atıyo bişeyler oluyo bakalım son set nolcak
Yattı reis bu seferdost öyle bir yazmışsın ki yattı dedim her halde
hemen pembe renge çevirelim![]()