- 47,653
- 51,936
- 113
Çok biliyorsan benim gibi yatan kuponunuda kazanan kuponunu da paylaşacaksın öyle özelden millete maç satmakla olmuyor o işler
Yine yazmayı becerememis.belki tlfnu bozukturİnsanlara iylik yapiyorum para istemiyorum saygisiz dolu analizim çpk iyi masa tenisinde fakat ukela domuş burda 2 kuruş almak içşn milletten birbirlerine saldiriyorlar o yuzden özele çagiriyorum verdiğim maçin bir degeri olsun burda yorum yap saldiriyorlar insana ben kendimnoynuyorum zaten sorun nedir
Türkçe dublajı ne zaman yayınlanırİnsanlara iylik yapiyorum para istemiyorum saygisiz dolu analizim çpk iyi masa tenisinde fakat ukela domuş burda 2 kuruş almak içşn milletten birbirlerine saldiriyorlar o yuzden özele çagiriyorum verdiğim maçin bir degeri olsun burda yorum yap saldiriyorlar insana ben kendimnoynuyorum zaten sorun nedir
Tamamdır işte güzel insan istediğin zaman istediğin kuponu konu açarak yapabilirsin..Konu linki de bırakıyorum..İnsanlara iylik yapiyorum para istemiyorum saygisiz dolu analizim çpk iyi masa tenisinde fakat ukela domuş burda 2 kuruş almak içşn milletten birbirlerine saldiriyorlar o yuzden özele çagiriyorum verdiğim maçin bir degeri olsun burda yorum yap saldiriyorlar insana ben kendimnoynuyorum zaten sorun nedir
dost bu konu çekiliş değil rolling değil sadece Tahmin konusu konu kitlemiyoruz.. ama saygısızlığa devam edilirse konu içinde kitlenicek bir birinize karşı saygılı olun beyler.. @Umutks41 @Nailex @oktayacer sakin beyler uzatmayalım konuyu.@Shellac bence konuyu kilitle kupon yatmış zaten.ortam gerilmesin
Bi saygısızlık yapan varsa oda @oktayacer denen eleman değil mi şimdi dün gece de gelip gelip rollignlerin ortasına kupon atıp duruyordu milletin kafasını karıştırıyor varsa tahmini açsın kendine temiz Bi sayfadost bu konu çekiliş değil rolling değil sadece Tahmin konusu konu kitlemiyoruz.. ama saygısızlığa devam edilirse konu içinde kitlenicek bir birinize karşı saygılı olun beyler.. @Umutks41 @Nailex @oktayacer sakin beyler uzatmayalım konuyu.
Bende ondan bahsediyorum dostum tatlı bir dil varken niye sert çıkalım niye tersleyelim sakince nazik dille anlatınca daha güzel oluyorBi saygısızlık yapan varsa oda @oktayacer denen eleman değil mi şimdi dün gece de gelip gelip rollignlerin ortasına kupon atıp duruyordu milletin kafasını karıştırıyor varsa tahmini açsın kendine temiz Bi sayfa
Bayramın kutlu olsun güzel insanarkadaşlar bayram bugün kalpler kırılmasın unutmayalım![]()
bilmukabale reisim senin nezdinde tüm forum ailemize hayırlı bayramlar dilerimBayramın kutlu olsun güzel insan![]()