- 748
- 135
- 43
Git gel başkan çıksın aradan 6 ay çabuk geçiyorHedef yok Bi yerde dururuz elbet bana kalsa hedef 20 k askere gidicem 10 gün içinde 6 aylık ödeme bizi bekliyo neyle yapcaz bilmiyom roll başarısız olursa marley ödicekmiş
Git gel başkan çıksın aradan 6 ay çabuk geçiyorHedef yok Bi yerde dururuz elbet bana kalsa hedef 20 k askere gidicem 10 gün içinde 6 aylık ödeme bizi bekliyo neyle yapcaz bilmiyom roll başarısız olursa marley ödicekmiş
İnşallah 30 k olurHedef yok Bi yerde dururuz elbet bana kalsa hedef 20 k askere gidicem 10 gün içinde 6 aylık ödeme bizi bekliyo neyle yapcaz bilmiyom roll başarısız olursa marley ödicekmiş
En buyuk asker bizim asker 😀😀Hedef yok Bi yerde dururuz elbet bana kalsa hedef 20 k askere gidicem 10 gün içinde 6 aylık ödeme bizi bekliyo neyle yapcaz bilmiyom roll başarısız olursa marley ödicekmiş
Kanka benim evin adresini ver demedim mi . Basarili olursa zaten yol paramı alırım yarın için 😄Hedef yok Bi yerde dururuz elbet bana kalsa hedef 20 k askere gidicem 10 gün içinde 6 aylık ödeme bizi bekliyo neyle yapcaz bilmiyom roll başarısız olursa marley ödicekmiş
Bol sans
Bol şanslar 17-12
Bol şans
Iyi iyi yukseliyor yavasdanKasa 250 bu gelirse 500 yapıyor
GetiricezKasa 250 bu gelirse 500 yapıyor