- 47,667
- 52,021
- 113
3.55 ten 2.5 üste basan zengin olur
Everton iyi bir sut cekti kaleyi bulmadı ama yakindi baya. Az daha sapliyordueverton saplasın gel bana sapla![]()
bence fakir olur3.55 ten 2.5 üste basan zengin olur
hayal dunyasinda mi yasiyon imkansiz3.55 ten 2.5 üste basan zengin olur
ms bılemem ama ıy saplasın gel bana sapla cıddıyımEverton iyi bir sut cekti kaleyi bulmadı ama yakindi baya. Az daha sapliyordu![]()
gelıyor golEverton iyi bir sut cekti kaleyi bulmadı ama yakindi baya. Az daha sapliyordu![]()
Ben saplarımms bılemem ama ıy saplasın gel bana sapla cıddıyım![]()
bana saplayan sapladı zaten bu ara cok kaybettım tum kimyam herseyım bozuldu hele bugun antep senın ben ananı taBen saplarım
Manyak çocuk ya durduk yere cizdirecek kestaneyiEverton iyi bir sut cekti kaleyi bulmadı ama yakindi baya. Az daha sapliyordu![]()
Atarsa ev atar bence. Oyle demesen iyiydi 😆ms bılemem ama ıy saplasın gel bana sapla cıddıyım![]()
nasipAtarsa ev atar bence. Oyle demesen iyiydi 😆
Aç maci izle kanka everton daha baskin oynuyorms bılemem ama ıy saplasın gel bana sapla cıddıyım![]()
Bide ben saplarım işte Everton atınca Umutks41 saplaması görmedik demezsin dostbana saplayan sapladı zaten bu ara cok kaybettım tum kimyam herseyım bozuldu hele bugun antep senın ben ananı takalenın onundekı topu gol atamadı ya adam kac dırek oldu