http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Umutks41 / Kasa 275 Hedef 1-1.5 k 5 Kişiye 30 TL Jeton

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
Umut kanka senin sabah gönderdiğin 50 hesaba çekip sigara falan alacaktım.Jetonda çekim alt limit 50 diye Pine attım direk kaybettim.8 lira kayıp bonusuyla sinirle oynadım 130 yaptım çektim sağol varol kankam.Sayende sigara cart curt masrafım çıktı.İnşallah kazancın daim olur kankam benim :)

Ekli dosyalar

jemu54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,797
1,545
113
Umut kanka senin sabah gönderdiğin 50 hesaba çekip sigara falan alacaktım.Jetonda çekim alt limit 50 diye Pine attım direk kaybettim.8 lira kayıp bonusuyla sinirle oynadım 130 yaptım çektim sağol varol kankam.Sayende sigara cart curt masrafım çıktı.İnşallah kazancın daim olur kankam benim :)
kanka benide gör :D

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
Jeton bankaya çekin alt limit 100 diye pardon yanlış yazmışım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...