- 47,641
- 51,928
- 113
Şansın bol olsunKayıp bonusu eklemiş vbet dostumuz 12 ytl
Çarşafı serdik seç beğen al hepsi easy won
Ekli dosyayı görüntüle 272968Ekli dosyayı görüntüle 272969Ekli dosyayı görüntüle 272970Ekli dosyayı görüntüle 272971
Saol dostŞansın bol olsun
Geniş geniş nasıl geliyo dostdost bana bak bu kupon gelirken oyle fazla yormaz da geniş geniş gelir
takibe gerek bile yok yani dost son macın 2.yarısını adet yerini bulsun diye yalandan takip ederizGeniş geniş nasıl geliyo dost
Anladım dost ben ozaman akşam son maça bakarımtakibe gerek bile yok yani dost son macın 2.yarısını adet yerini bulsun diye yalandan takip ederiz
Tşk dostBol şans kardo
tamam dost yok mu betkanyonda sahtekar bakıyemız ac bı masa tenısı konusuda aksama nasıl 700 mesaj cıkarmıs gorsun baskanAnladım dost ben ozaman akşam son maça bakarım
bosuna kendını yorma dost saatı 12 ye kur takıbe alalım 12de son macımızıİlk kornerimizi dk 1 de aldık dost
gelirse eschelon abıne viski ısmarlarsın gelmezse o kendı cayını demler dost@Eschelon abimizden bu kupona yorum beklememek saygısızlık olurdu
Kupon cepte. sen yarın ki programa bak bence. parayı koyacak yer bulamayacağız@Eschelon abimizden bu kupona yorum beklememek saygısızlık olurdu
Kupon gelirse @Eschelon abiye 50 tl rollingKupon cepte. sen yarın ki programa bak bence. parayı koyacak yer bulamayacağız![]()
eschelon abin 50 gram altından asagı rollıng yapmaz dostKupon gelirse @Eschelon abiye 50 tl rolling
Yazarken 8 ledi dostlarımız ilk yarıdan won çektirdi bizeBelupo macı 7 korner olmuş temiz