- 47,640
- 51,925
- 113
En güvendiğim maç o maça hızlı başlar farkı açar maçın başında diye düşünüyorumMilwaukee ilk çeyrek çok cezbediyor beni de bilmiyorum patlamasak güzel olur![]()
İşte 600 misli girmeyi düşünüyorum. Bende fark atacağını düşünüyorum da misli miktarı fazla olunca kafalar karışıyorEn güvendiğim maç o maça hızlı başlar farkı açar maçın başında diye düşünüyorum
Son paransa girme hiç Bi maça kasa atılmaz knk ama bu gelecek diye düşünüyorum kenarda başka paran varsa o ayrı ozaman girİşte 600 misli girmeyi düşünüyorum. Bende fark atacağını düşünüyorum da misli miktarı fazla olunca kafalar karışıyor![]()
İlk iki basket maçın çok rahat oturur bence kanka.Milweauke çok seri başlar.Dallasta maçlarda ilk yarı çok tempolu oynuyor
İnş knkİlk iki basket maçın çok rahat oturur bence kanka.Milweauke çok seri başlar.Dallasta maçlarda ilk yarı çok tempolu oynuyor
Knk ben tam tersini düşünüyom mil bu maçı en az 20 farkla ezerek alcak icime oyle dogduMilwakue sıkıntı kanka umarım gelir ama bence çok zor miami bi başka bu sene bence eleyecek milwakue yi ama umarım tutar
Mılvada oturmayan bısıler var oyundan dusuyolar bı anda o tehlıkelıKnk ben tam tersini düşünüyom mil bu maçı en az 20 farkla ezerek alcak icime oyle dogdu
Ben kayıp bonusuyla toplamaya çalışıyorum dünkü kayıplarıDiğer maçlarım gelmıs milwadan yatmısız serrro milwa![]()
Sağlık olsun dostDiğer maçlarım gelmıs milwadan yatmısız serrro milwa![]()