- 47,667
- 52,021
- 113
As dostsa dost
Bol şanslar umutcum.oğlum askere gitmişsin haberim yok
Aynen dayı acemide son günüm sabah 7 de uçak var vana uçuyorumBol şanslar umutcum.oğlum askere gitmişsin haberim yok
reis banlayın bunu mılletten askerdeyımBol şanslar reis
Hayırlı teskereler olsun da dayına uğramazmı insan.forumuda girmiyordum geçen erhandan öğrendimAynen dayı acemide son günüm sabah 7 de uçak var vana uçuyorum
Hayırlısı olsunAynen dayı acemide son günüm sabah 7 de uçak var vana uçuyorum
Fakirlere yanaşmadım fazla dayı işimizi biliyozHayırlı teskereler olsun da dayına uğramazmı insan.forumuda girmiyordum geçen erhandan öğrendim
adam bana umuta soyle bana ıban yazsın dedı unuttuk ulan yapılır mı dayına bu asker parası atıcaktı sana şoparFakirlere yanaşmadım fazla dayı işimizi biliyoz
Öyle olsun bakalım da ozaman iyiydim vallahi bi 1000 lik sıkıştırırdım artık sen kaybettinFakirlere yanaşmadım fazla dayı işimizi biliyoz
Kendi kaybetti erhancımadam bana umuta soyle bana ıban yazsın dedı unuttuk ulan yapılır mı dayına bu asker parası atıcaktı sana şopar
Kusura bakma dayı devrem yazmış lavuğa kaç kere eline alma şu telefonu dedimÖyle olsun bakalım da ozaman iyiydim vallahi bi 1000 lik sıkıştırırdım artık sen kaybettin![]()
Tabi bende yedim yaKusura bakma dayı devrem yazmış lavuğa kaç kere eline alma şu telefonu dedim
Payfix 1313131