- 47,640
- 51,925
- 113
Vlla yatcam knk geberiyom uykusuzluktan zatenUmarım dediğin gibi yaparsın bebeğim![]()
Vlla yatcam knk geberiyom uykusuzluktan zatenUmarım dediğin gibi yaparsın bebeğim![]()
yarın yetısırım canlılarına net az fazla gıremedım bugun yarında boyle olSağol aşko
bana ondan harıc atabılırsın fazlaysaBeyler dediklerime attım azcık bişey @Marley15 i tanıyanınız varsa onun 20 liği birinize atayım gelince ona atıversin
tanımıyorum reıs onuBeyler dediklerime attım azcık bişey @Marley15 i tanıyanınız varsa onun 20 liği birinize atayım gelince ona atıversin
Kesene bereket dostumBide @marley
La recep nefes alacak deliğim yok labana ondan harıc atabılırsın fazlaysa![]()
tmm bro denedım sadeceLa recep nefes alacak deliğim yok la![]()
Ula recep adam -1800de ne adamsın labana ondan harıc atabılırsın fazlaysa![]()
Reis yaz sende ozelden yatıyım benKesene bereket dostum
basları kacırdım reıs sorryUla recep adam -1800de ne adamsın la![]()
Umut bebeğim bana şans parası attı deneyeyim biraz şansım yaver giderse görürüm seni Recobasları kacırdım reıs sorry![]()
gec kalabılırım ben unutma amaBeyler iyi geceler öğlen aynı tayfayı burda görmek istiyorum![]()
İyi geceler frambuazlı pastamBeyler iyi geceler öğlen aynı tayfayı burda görmek istiyorum![]()
haber edersın reıs yada burdan at kuponları takıp edekUmut bebeğim bana şans parası attı deneyeyim biraz şansım yaver giderse görürüm seni Reco![]()