sen kazanmadın mı dost bızde pusudayızSabahtan beri pusudayım tebrikler yazmak için hadi artık
sen kazanmadın mı dost bızde pusudayızSabahtan beri pusudayım tebrikler yazmak için hadi artık
Abi ben bu adamın kazanmasını istiyorum ya her seferinde yok yarım sayıdan yok 9-3 ten set vermeler valla ayar oluyorum ben takip ederkensen kazanmadın mı dost bızde pusudayız
Ben naptım dost görmüyon mu satışa çıkmış maçagıttı yıne 3 mactır toplam setlerde 9 1 yenmıs adama kaybettırdın dost tebrıkler
versın bı kupon sana kazandır kardesım artık bu dostumuzaAbi ben bu adamın kazanmasını istiyorum ya her seferinde yok yarım sayıdan yok 9-3 ten set vermeler valla ayar oluyorum ben takip ederken
Reyis tek maç denesene bir bakalım nolcak merakımdan istiyorum sadeceTek maçtan yatmaktan kurtulduğum gün kazanmaya başlıcam bundan önceki kuponda tekten gitmiş hiç 2 maçtan yatan kuponum yok
Kasa kalmadı dost görmüyon mu 10 20 basıyoz kuponlara oda erhanı dolandırıyorum yoksa onu da basamıcazReyis tek maç denesene bir bakalım nolcak merakımdan istiyorum sadece