5.35 ten ms 2 gelıyo dostKuponu bozduran çıksın ortaya iki gündür bozumlardan çeyrek altın parası gitti
Versin dost ne ağlıyon yan sekmeden 1 mi bastın10 11 al ıste 10 8 den verıyosetı 3 0 basladı bıde
ben boz dedım ya dost benım sayemde kazandınVersin dost ne ağlıyon yan sekmeden 1 mi bastın
Gassan maci aldi kendi elinle ödülünu verdin8 11 skor gıder bu sete dost
Ne ödülü dost biz aynı evde yasıyoz zaten erhanlaGassan maci aldi kendi elinle ödülünu verdin
Payfix mi çekiyorsun dost sahıstan mı atıyorlarNe ödülü dost biz aynı evde yasıyoz zaten erhanla
Bilmiyodum dost o zaman bu hesaba gore bana düsüyo odül 😁😁Ne ödülü dost biz aynı evde yasıyoz zaten erhanla
Aynen knk şahıs ödüyor her sitePayfix mi çekiyorsun dost sahıstan mı atıyorlar
Konu baslıgında ödülü göremedim ben dost 😁 ama takip ettiğin için teşekkürlerBilmiyodum dost o zaman bu hesaba gore bana düsüyo odül 😁😁
Fraud demiyorlar mı knkaAynen knk şahıs ödüyor her site
Henuz karşılaşmadım kanka bilindik sitelerden oynuyorum öyle bişey yaparlarsa da siteden alırım parayı vbet betnano ikisinden başka oynamam artıkFraud demiyorlar mı knka
Biliyom dost burda bi kisı kupon yapsın diye işaret fişeği çakmissin ondan yine de eyvallah görevimiz takip etmek 😁👍
Ne ödülü dost biz aynı evde yasıyoz zaten erhanla
Erhana dedim onu dost biz biz kendi aramızdaki muhabbetler farklı bizde olmadığı zaman al kardeşim sigara parası diyen bi Allahın kulu göremedik daha ama iyi niyetten yine dağıtıyozBiliyom dost burda bi kisı kupon yapsın diye işaret fişeği çakmissin ondan yine de eyvallah görevimiz takip etmek 😁👍
Yok be dayı ne aynı eviabo napıyonuz siz aynı evde
Anladim dost afiyet olsun takiliyom öylesineErhana dedim onu dost biz biz kendi aramızdaki muhabbetler farklı bizde olmadığı zaman al kardeşim sigara parası diyen bi Allahın kulu göremedik daha ama iyi niyetten yine dağıtıyoz