- 47,667
- 52,021
- 113
Boşa bekleme dost bugun betnanodan 17 kez para çektim bidaha ki çekim 17 gün sonraymışUmutun Kuponu beklıyom Ateslesın bırseyler Yıllardır Para cekemıyoz![]()
Boşa bekleme dost bugun betnanodan 17 kez para çektim bidaha ki çekim 17 gün sonraymışUmutun Kuponu beklıyom Ateslesın bırseyler Yıllardır Para cekemıyoz![]()
Cek dost Gozu olanın Gozune sokayım Cekte Biz beklerız 17 gunBoşa bekleme dost bugun betnanodan 17 kez para çektim bidaha ki çekim 17 gün sonraymış
Konunun sahibi hepsinden sıkıntılı dost 50 tane şizofren getir yerimi tutamaz boşverSıkıntılı ınsan Varsa Sımdıden konudan cıksın
enıste bı geldın verdık macı bursa otobuslerı ne taraftan kalkıyoSıkıntılı ınsan Varsa Sımdıden konudan cıksın
Git Demedınız Be Dayı git desenız durmayız Zaten yuzsuz Degiliz cok sukurenıste bı geldın verdık macı bursa otobuslerı ne taraftan kalkıyo
İkile dostGit Demedınız Be Dayı git desenız durmayız Zaten yuzsuz Degiliz cok sukur![]()
114 3 bolunmez dost Bosver Gelirse Gelir114 veriyo dost şeytan diyo bozdur yatarsa çenenden kurtulamayız