http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti umtkvk | Sabaha Kadar Berabere 2000 Misli

Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
3.52

umtkvk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
728
2,813
93
forumu satın almak istedim cevap gelmedi

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,173
2,191
113
Bol şans.
Para senin paran istediğine oynarsin tabi ama ben 18 yillik tecrubemde şunu net ogrendim, sabaha kadar akşama kadar diyebileceğim 1 maç asla yok, psg - tuzlaspor maci olsun yinede sabaha kadar psg demem. Futbol bu, kirmizi kart olur vs vs... Bol sans umarim en son sabaha kadar oynansa berabere dediğin gençler birligi maci gibi olmaz, sabaha kadar degil 90 dk da bile berabere bitmedi :) Ama cesaretinden dolayi tebrik ediyorum. Ben trilyonerde olsam oynamazdim bu secenege, cunku cope gidecek

Son düzenleme:

umtkvk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
728
2,813
93
Bol şans.
Para senin paran istediğine oynarsin tabi ama ben 18 yillik tecrubemde şunu net ogrendim, sabaha kadar akşama kadar diyebileceğim 1 maç asla yok, psg - tuzlaspor maci olsun yinede sabaha kadar psg demem. Futbol bu, kirmizi kart olur vs vs... Bol sans umarim en son sabaha kadar oynansa berabere dediğin gençler birligi maci gibi olmaz, sabaha kadae degil 90 dk da bile berabere bitmedi :) Ama cesaretinden dolayi tebrik ediyorum. Ben trilyonerde olsam oynamazdim bu secenege, cunku cope gidecek
sana göre benım bahsım cöp bana göre de 1.5 orandan riske edılen paralar çöp

goksell

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,128
452
83
Bol şans.
Para senin paran istediğine oynarsin tabi ama ben 18 yillik tecrubemde şunu net ogrendim, sabaha kadar akşama kadar diyebileceğim 1 maç asla yok, psg - tuzlaspor maci olsun yinede sabaha kadar psg demem. Futbol bu, kirmizi kart olur vs vs... Bol sans umarim en son sabaha kadar oynansa berabere dediğin gençler birligi maci gibi olmaz, sabaha kadae degil 90 dk da bile berabere bitmedi :) Ama cesaretinden dolayi tebrik ediyorum. Ben trilyonerde olsam oynamazdim bu secenege, cunku cope gidecek
ayın 1 i 5 gibi para olcak biraz ben de o zaman roll yapınca fikrini alcam cok benzetiyorum kendime yorumlarını :D

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,173
2,191
113
sana göre benım bahsım cöp bana göre de 1.5 orandan riske edılen paralar çöp
Benim 1.5 den oyanigimi nereden cikardin dostum ;) Ayrica risk her oranda var ama oran yukseldikce risk artiyor. Herkesin oyun sitili farkli, herkes inandigina oynar tabii ki ama ben sadece basligi elestirmek istedim, senin maddi durumun iyidir kaybetsede üzülmezsin ama biri gelir adam bu rakami oynamis cokta iddaali konusmus demek ki var birsey diyip gider oynar. Yani başlık cok iddaalim Gençler macinda da oyleydi. Bol sans umarim berabere biter.

umtkvk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
728
2,813
93
Benim 1.5 den oyanigimi nereden cikardin dostum ;) Ayrica risk her oranda var ama oran yukseldikce risk artiyor. Herkesin oyun sitili farkli, herkes inandigina oynar tabii ki ama ben sadece basligi elestirmek istedim, senin maddi durumun iyidir kaybetsede üzülmezsin ama biri gelir adam bu rakami oynamis cokta iddaali konusmus demek ki var birsey diyip gider oynar. Yani başlık cok iddaalim Gençler macinda da oyleydi. Bol sans umarim berabere biter.
1.50 oynuyorsun demedim 1.50 ye 2000 bassam 1000 tl icin 2000 riske edilir ama 3,50 den giriyorsun 5000 icin 2000 riske etmiş oluyorsun ve pronette taraf oranları cok güzel