Bu yuzden 7 yildir futbol bahsi oynamiyorum.Su takim dk 80e kadar su takima 2 tane atamiyorsa kriket oynarim daha iyi
Bazen analizler de işe yaramıyor reisBu yuzden 7 yildir futbol bahsi oynamiyorum.Su takim dk 80e kadar su takima 2 tane atamiyorsa kriket oynarim daha iyi
bayerni güvendik koydum ne dersin usta bi dualar ettim 90+6 da ev 2-1 yaptı hem beni yatırdı hem kendini iyi olduGeçmiş olsun reis
Şaka gibi adamlar Bayern i eledi la bizimkiler bınlara 3-4 atardı ulan bayen tuchel geberbayerni güvendik koydum ne dersin usta bi dualar ettim 90+6 da ev 2-1 yaptı hem beni yatırdı hem kendini iyi oldu
bayerni güvendik koydum ne dersin usta bi dualar ettim 90+6 da ev 2-1 yaptı hem beni yatırdı hem kendini iyi oldu
çok iyi oldu aptal ya bu adam tuchel ne gerizekalı bişey kane i kadroya almış oynamıyor güzel oldu ya 88dk 46 oran aklımdan geçti bi 100 atmak keşke atsaydım
Bazen şansın olması lazım reis maçı tekrar tekrar izliyorum 70'e kadar net 3 gol kaçırmışızŞaka gibi adamlar Bayern i eledi la bizimkiler bınlara 3-4 atardı ulan bayen tuchel geber
kadroyu gördüm işte bide tam kadro yenildiler ulan yedekten coman gnabry musiala giriyor yetmedi valla bilerekmi verdiler anlamadım ama bişe döndü şu maç 100 kere oynansa 1 kere böyle biter