Ooo doğuscum nerde kalmıştıkTebrikler dost bende güzel bi tutar bastım, sana yakın bi kazanç var![]()
Ooo doğuscum nerde kalmıştıkTebrikler dost bende güzel bi tutar bastım, sana yakın bi kazanç var![]()
parası Var suan ses etme RecoHadsızz bu cocuk
Benı kurtar dedıgınde pezevenklerın elınden gıttım aldım 😂parası Var suan ses etme Reco![]()
Ben yine değişik şeylere bastım enişte 😀😀Ooo doğuscum nerde kalmıştık
Biz seni böyle seviyoruz dostBen yine değişik şeylere bastım enişte 😀😀
TebriklerBen yine değişik şeylere bastım enişte 😀😀
Gözün kapalı oynuyon geliyo doguscum sen önceden rol yapardın bir şeyler yapardın hani nerde o doğuş nöbetten fırsat bulamıyor muBen yine değişik şeylere bastım enişte 😀😀
Balıkesirdeyim enişte arkadaşımın düğününe geldim, şimdi halısaha var gidip geleyim yaparız birlikte seninle. Kupon sonuçlanmadı halen zatenGözün kapalı oynuyon geliyo doguscum sen önceden rol yapardın bir şeyler yapardın hani nerde o doğuş nöbetten fırsat bulamıyor mu
Aman dikkat et dost kupon sonuclandı mı diye bakarken gol yemeBalıkesirdeyim enişte arkadaşımın düğününe geldim, şimdi halısaha var gidip geleyim yaparız birlikte seninle. Kupon sonuçlanmadı halen zaten
Ooo balıkesirdeysen @Novasky yardımcı olsun Bursa Balıkesir arasında tanımadığı yok Gönen’de az mangal yapmadıkBalıkesirdeyim enişte arkadaşımın düğününe geldim, şimdi halısaha var gidip geleyim yaparız birlikte seninle. Kupon sonuçlanmadı halen zaten
doktor balıkkesırın neresındesınBalıkesirdeyim enişte arkadaşımın düğününe geldim, şimdi halısaha var gidip geleyim yaparız birlikte seninle. Kupon sonuçlanmadı halen zaten
Görüyon enişte Balıkesir önemli memleket doktorların buluştuğu nokta bir rivayete göre Hipokrat Balıkesir’de doğmuş ordan Bursa erikli tarafına gitmişdoktor balıkkesırın neresındesın
Düğün gönendeydi dünOoo balıkesirdeysen @Novasky yardımcı olsun Bursa Balıkesir arasında tanımadığı yok Gönen’de az mangal yapmadık
Sonuçlanmaz var oynadığın için hemen
Merkezdeyim dost nefe gidiyoruz şimdi maçadoktor balıkkesırın neresındesın
Novaskynin bir tarafı GönenliDüğün gönendeydi dün
gonende Novasky de 1 yıllık bahısın Bedava DoktorDüğün gönendeydi dün