Emeğin büyük mahocum Allah gönlüne göre versinBiz teşekkür ederiz
Emeğin büyük mahocum Allah gönlüne göre versinBiz teşekkür ederiz
Allah herkesin gönlüne göre versin büyük kazanan adam büyük kayıp eder burda kazandığı kuponu görüyoruz arka tarafta belki de zarardadirEmeğin büyük mahocum Allah gönlüne göre versin
Butik işi yaptığını nerden biliyorsun mahoAllah herkesin gönlüne göre versin büyük kazanan adam butik kayıp eder burda kazandığı kuponu görüyoruz arka tarafta belki de zarardadir
Seksenlerdeki butik Ali benim dostButik işi yaptığını nerden biliyorsun maho
sadece kazanmak icin oynuyorum arka planda belkide zarar dadır demıssın değilimAllah herkesin gönlüne göre versin büyük kazanan adam butik kayıp eder burda kazandığı kuponu görüyoruz arka tarafta belki de zarardadir
İyi o zaman bol kazançlarsadece kazanmak icin oynuyorum arka planda belkide zarar dadır demıssın değilim
Pikaçuu kazandığını görmedim ama novaya haksızlık etme
Şansın daim olsunsadece kazanmak icin oynuyorum arka planda belkide zarar dadır demıssın değilim
Herkese gostermeyız dost merak etme senPikaçuu kazandığını görmedim ama novaya haksızlık etme
Laylalaylala butik aliSeksenlerdeki butik Ali benim dost
Senide hiç göremedik niyeysePikaçuu kazandığını görmedim ama novaya haksızlık etme
Maalesef tanıyamadım iyi forumlarLaylalaylala butik ali
Benm forumumdan kimene kardes😁Maalesef tanıyamadım iyi forumlar
Param yok çünküSenide hiç göremedik niyeyse
TebriklerTebrikler dost bende güzel bi tutar bastım, sana yakın bi kazanç var![]()
Tebrikler dost kazancın daim olsun senin gibi delikanlı adamlar kazansınTebrikler dost bende güzel bi tutar bastım, sana yakın bi kazanç var![]()
Konu Sahibinin Adı umut Farkındaysan Savascım Bizimde Adımız umut Sen umutun konusunda umuta Laf ediyon nerde gordun umutların kaybettıgını Konudan men edildin
Hadsızz bu cocukKonu Sahibinin Adı umut Farkındaysan Savascım Bizimde Adımız umut Sen umutun konusunda umuta Laf ediyon nerde gordun umutların kaybettıgını Konudan men edildin