- 28,556
- 17,577
- 113
Lan o değil bu konu sahibi 500 k falan basıyordu hava atıyordu burda şimdi ne hallere düşmüş
Dostum site sahibi baskandir ben bu forumda olduğum günden beri konu açmak için belli bir msj sayısına ulaşman lazım eğer mesajın yetmiyorsa konu acamiyorsun maalesef bu olay sadece bugün yasanmadj ki bu msj sayısı hep belli bir olaydiTamam da konu niye kapanıyor adam dagitmiyorum dese haklılar
Mesajı kaçtıDostum site sahibi baskandir ben bu forumda olduğum günden beri konu açmak için belli bir msj sayısına ulaşman lazım eğer mesajın yetmiyorsa konu acamiyorsun maalesef bu olay sadece bugün yasanmadj ki bu msj sayısı hep belli bir olaydi
Açtığı 2 konuda yazdigi mesajlar konu silindiği için silinmiştiradamın mesaj sayısıda düştü
40 felandiMesajı kaçtı
Niye dün adam 100 k öder mi diye konu açtı hatta shellac tebrikler dostum dedi o zaman niye kapanmadiDostum site sahibi baskandir ben bu forumda olduğum günden beri konu açmak için belli bir msj sayısına ulaşman lazım eğer mesajın yetmiyorsa konu acamiyorsun maalesef bu olay sadece bugün yasanmadj ki bu msj sayısı hep belli bir olaydi
Tamam dağıtmaya benden başlayabilirsin dostum 😀Ali gel senin yerine ben konu açıp dağıtım yaparım
Benden alıp ona takviye yapalımDostum site sahibi baskandir ben bu forumda olduğum günden beri konu açmak için belli bir msj sayısına ulaşman lazım eğer mesajın yetmiyorsa konu acamiyorsun maalesef bu olay sadece bugün yasanmadj ki bu msj sayısı hep belli bir olaydi
Shellac bazen bu konulara musade edebilir ama başkan bu olaylara taviz vermiyor dost baskan görmüştür kapatın demiştir onlarda kapatmak zorunda kalmıştırNiye dün adam 100 k öder mi diye konu açtı hatta shellac tebrikler dostum dedi o zaman niye kapanmadi
He ondan kapatmış40 felandi
Neye ancak ortada bosey yokhemen karsılıgını farklı siteden al