- 5,468
- 5,595
- 113
Banada başkasinin kuponu gibi geldi,@Lazistan08 bence o kupon sahteydi miktar olarak
Miktar felan bilemicem
Ama inş kazanmistir
Banada başkasinin kuponu gibi geldi,@Lazistan08 bence o kupon sahteydi miktar olarak
Sahtekardı diyorumAdam birsey yapmadi ki ban yesin dost puaha
Gönderiyi silmedim bakabilirsin ben paylaştığım şeyi silmem kimseye de aman aman yatırın demedim benimde 2.çekim hala beklemede 3 hafta oluyor ben kime sataşayım sen dümenden rollere devam et millete sataşma yeter bızeSen milleti dolandıranj eleman değilmisin ya hani şu sitik sitik siteleri paylaşıp sonra gönderileri silen bu adama kimse güvenmesin
Öyle ölürÖncelikle okuyun
1. Shellac Yada Daimond konunun Neden Silindiğini Açıklamalı.
2. Arkadaş dağıtım yapacak mı yapmayacak mı ögrenilmeli
3. Egerki dağıtım olmayacaksa onlarca kişiyi 1 konuyu takip ettirdiği için banlanmasini talep ederiz
akşam bakiyim dost akşama iki üç kuponum var gelicek hissediyorumBilgileri atıyorum bu kez uğurlu gel kanka bana ilk adımı geçsem devamı akacak 😅
parayı sen mi gönderiyorsun ilk 15 teyim gönder paraları buz hokeyi oynayacamÖncelikle okuyun
1. Shellac Yada Daimond konunun Neden Silindiğini Açıklamalı.
2. Arkadaş dağıtım yapacak mı yapmayacak mı ögrenilmeli
3. Egerki dağıtım olmayacaksa onlarca kişiyi 1 konuyu takip ettirdiği için banlanmasini talep ederiz
Parayı boşverip adamdan maç almak lazım 😂Harbi tam kasa basılacak açtı bu ne la D:
En son açtığı cekilos konusuna geldi suan adam burda kaçtığı yokSahtekardı diyorum
Tamam dostum ben atıyım tekrar dönüş yaparsın bana ♥akşam bakiyim dost akşama iki üç kuponum var gelicek hissediyorum
HelalEn son açtığı cekilos konusuna geldi suan adam burda kaçtığı yok
Dümene bak dümene senin ne oldugunnu herkes biliyor Boş yapmaGönderiyi silmedim bakabilirsin ben paylaştığım şeyi silmem kimseye de aman aman yatırın demedim benimde 2.çekim hala beklemede 3 hafta oluyor ben kime sataşayım sen dümenden rollere devam et millete sataşma yeter bıze
Vallahi 10 k bassam kururdu mactam kasa basılacak maçtı haa
kg alanlar yaşadı vallahi11 1 oldu la halısahada bu kadar cıkmıyor gol