- 2,798
- 1,809
- 113
Kripto işte holigana gir trx yatırımdan verdikleri adrese çekim yap holigandan bankanaTrx ne oluyor yardımcı olcak mısınn
Kripto işte holigana gir trx yatırımdan verdikleri adrese çekim yap holigandan bankanaTrx ne oluyor yardımcı olcak mısınn
Holigan guncel adresi varmıKripto işte holigana gir trx yatırımdan verdikleri adrese çekim yap holigandan bankana
1116 domainHoligan guncel adresi varmı
kanka çekim yaparken uygulanacak adımları söylesene ben çok bilmiyomfulgurpay usdt ile sitede destek falan da yok pek oducekler gibi durmuyor
Kanka try olarak yatırılıyor kaç TL giriyim holigandan basıl yatırcam anlatsana sana zahmet1116 domain
At ustaBir site var dün maillerde gördüm Cer çöp diye atmadım isteyen varsa atayım 10 dolar veriyor 11 x çevrim Max 10 dolar çekim ağır çöp amww sitesi denemedim nedir değildir bilmem
at deneyelim reis durumlar cok bozukBir site var dün maillerde gördüm Cer çöp diye atmadım isteyen varsa atayım 10 dolar veriyor 11 x çevrim Max 10 dolar çekim ağır çöp amww sitesi denemedim nedir değildir bilmem
at deneyelim reis durumlar cok bozuk
Nerden çekim versin nasıl bende 10 dolara sabitlendi ama çekim nasıl yapicazSitede canlo destek faalan yok ben çekim verdim yatım saaat oldu gelmedi göndermez dolandırıcı bunlar dikkat edin
Boşver dostum verme zaten göndermiyorlar site dolandırıcıNerden çekim versin nasıl bende 10 dolara sabitlendi ama çekim nasıl yapicaz
Bir ihtimal de nasıl çekim verecez bı anlatsan sana zahmetBoşver dostum verme zaten göndermiyorlar site dolandırıcı
Oduyor ben aldım sabahÖdmesi gelen var mı ?
Aq nerden biliyon dolandırıcı olduklarını. Yatırım istemiyor bise istemiyor . Ödüyor adamlar yatirimsizBoşver dostum verme zaten göndermiyorlar site dolandırıcı