- 174
- 93
- 28
ben yatırmadım aloooooYaw sen nerde gördün böyle çarpan atan ödeme yapan siteyi hangi akla hizmet para yatırdın
ben yatırmadım aloooooYaw sen nerde gördün böyle çarpan atan ödeme yapan siteyi hangi akla hizmet para yatırdın
ahahaha sende dümendesin inş öylesindir yaniDedi bin tl daha yatır ben bin tl daha yatırdım bu kez öder inş
Gine iptal etti dedi bin daha yatır bakiyenin hepsini ödeyelim yatırdım toplam 3 k gelirse 500 k ödeyecek inş öderahahaha sende dümendesin inş öylesindir yani
sen bi 5000 gönder kafan rahat olsun ne verirlerse de kısmetineGine iptal etti dedi bin daha yatır bakiyenin hepsini ödeyelim yatırdım toplam 3 k gelirse 500 k ödeyecek inş öder
SĞFLAĞŞFĞWŞGĞEĞGĞWĞGGine iptal etti dedi bin daha yatır bakiyenin hepsini ödeyelim yatırdım toplam 3 k gelirse 500 k ödeyecek inş öder
Dassak mi geciyinGine iptal etti dedi bin daha yatır bakiyenin hepsini ödeyelim yatırdım toplam 3 k gelirse 500 k ödeyecek inş öder
Gine iptal ettiler dediler 5 k yatır 500 k nın hepsini çek yatırdım bu kez içimden ödeyecekler gibi geliyorsen bi 5000 gönder kafan rahat olsun ne verirlerse de kısmetine
ultibet ne olm hangi karakterin ultisini atıyor siteTwitterda Gördüm Site Hakkında Bilgim Yok denemek isteyen Buyursun
hahahah aynı bende de öyle rezaletBu sitede bile kazanamayan ben 1000 tl 1001 tl olmadı lan
Twitterda Gördüm Site Hakkında Bilgim Yok denemek isteyen Buyursun