- 9,700
- 6,591
- 113
Hayır aiqiqi parayı yerden mi buldun bunlara vereceğine bana ver roll acam herkes mutlu olsunArkadaşlar yatarmi buraya para sizce böyle veren oyun görmedim 5 dk bu oldu.
Hayır aiqiqi parayı yerden mi buldun bunlara vereceğine bana ver roll acam herkes mutlu olsunArkadaşlar yatarmi buraya para sizce böyle veren oyun görmedim 5 dk bu oldu.
Bende oyunlar açılmıyor la eğlenek 2 dedimoda bişeymi milyon olduk aaaa🫸🏻
pragmatik acılıyo sade beklicrn biraz bide alslaşdşağdşwğfBende oyunlar açılmıyor la eğlenek 2 dedim
Yok direk hata ekranı veriyorpragmatik acılıyo sade beklicrn biraz bide alslaşdşağdşwğf
Sağolasın dost, elime gelen her parayı nakite çevirdim atmdenSerdar ber doğum gününde köşeyi döndün haa 37k vurdun tertemiz. Güle güle harca kumara geri verme
Oda bişeymi bana iki defa max win verdi hesap 500 kArkadaşlar yatarmi buraya para sizce böyle veren oyun görmedim 5 dk bu oldu.
Bosver dostum, parayı çek git hayatını yaşa.beyler para ihtiyacı olan yazsın site atarsa göndereceğim ahshajshshahha
beyler para ihtiyacı olan yazsın site atarsa göndereceğim ahshajshshahha
beyler para ihtiyacı olan yazsın site atarsa göndereceğim ahshajshshahha
al işte buyur. Geçmiş olsun kardeşimKonu kilit beyler site dolandırıcı bin tl yatırdım ödemedi
Yaw sen nerde gördün böyle çarpan atan ödeme yapan siteyi hangi akla hizmet para yatırdınMilletin canı yanacak kaldırın şu başlığı @Shellac
Dedi bin tl daha yatır ben bin tl daha yatırdım bu kez öder inşal işte buyur. Geçmiş olsun kardeşim