Çoğu site elemanı 70milyon jackpot alan adama 20milyon ödeme yapan site beleş yere 30m vermezBu hafta ici holide 200k falan slot oynadım sıralamada ilk 200de bile degilim.
Sadece tek bir sitede ha hepsi de değil
Bu ne arkadaş
Herkes kumarbaz mıEkli dosyayı görüntüle 664478
senin hafta da ayda yatırdığını insanlar tek günde yatırıyorBu hafta ici holide 200k falan slot oynadım sıralamada ilk 200de bile degilim.
Bu ne arkadaş
Dost iyi misin sen. Sen bunları gerçek falan mı sanıyorsun yani bu turnuvaları. Onlar sitenin kendi adamları milleti keklemek için hepsi. Hiç mi telegram da falan takip etmiyorsun.Bu hafta ici holide 200k falan slot oynadım sıralamada ilk 200de bile degilim.
Bu ne arkadaş
Tavsan atlet diyorsun. Holi 900k tlyi 30dakikada gonderdi ne bileyim boş site degil gibi geliyor banaDost iyi misin sen. Sen bunları gerçek falan mı sanıyorsun yani bu turnuvaları. Onlar sitenin kendi adamları milleti keklemek için hepsi. Hiç mi telegram da falan takip etmiyorsun.
O listenin çoğu dümenden çünkü büyük bir kısmı sahte. O listeyi yapan yazılımcı her şeyi ayarlıyor sizin gibilerde o listeyi inandırıcı sanıyorBu hafta ici holide 200k falan slot oynadım sıralamada ilk 200de bile degilim.
Bu ne arkadaş
Bana da bu daha mantikli geliyor mesela bende 2 milyon var 4 kere 50binden farmladım. Adamda 100 milyon vardır 2 milyonluk alırülkedeki zengin tabaka 200k yi lüks resteurantta tek bi aksam yemeğine veriyo ne anlatıyonuz siz ya aynı adamlar tek günde 10milyonluk oyun oynuyolar
70m jackpot alan adama niye 20 sini ödemişler o zaman 50’ye çökmüşTavsan atlet diyorsun. Holi 900k tlyi 30dakikada gonderdi ne bileyim boş site degil gibi geliyor bana