http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ülkede Ne Kadar Çok Slot Oynayan Var

JackWilshere10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,705
4,612
113
Site zarar kapatmak için böyle şeyler yapıyor

JackWilshere10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,705
4,612
113
Örnek 10k yatırdın şansın yerinde 2milyon çevrim yaptın 1 incisin diyelim 10k ya site sana 3milyonu zarara girerek mi verecek boş

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,656
5,201
113
Herkes kumarmaz degil holigan ibne 😁

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,122
2,230
113
Bu hafta ici holide 200k falan slot oynadım sıralamada ilk 200de bile degilim.
Sadece tek bir sitede ha hepsi de değil
Bu ne arkadaş
Herkes kumarbaz mıEkli dosyayı görüntüle 664478
Dost iyi misin sen. Sen bunları gerçek falan mı sanıyorsun yani bu turnuvaları. Onlar sitenin kendi adamları milleti keklemek için hepsi. Hiç mi telegram da falan takip etmiyorsun.

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,742
1,973
113
Dost iyi misin sen. Sen bunları gerçek falan mı sanıyorsun yani bu turnuvaları. Onlar sitenin kendi adamları milleti keklemek için hepsi. Hiç mi telegram da falan takip etmiyorsun.
Tavsan atlet diyorsun. Holi 900k tlyi 30dakikada gonderdi ne bileyim boş site degil gibi geliyor bana

misaki1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,519
756
113
ülkedeki zengin tabaka 200k yi lüks resteurantta tek bi aksam yemeğine veriyo ne anlatıyonuz siz ya aynı adamlar tek günde 10milyonluk oyun oynuyolar

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,867
1,473
113

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,742
1,973
113
ülkedeki zengin tabaka 200k yi lüks resteurantta tek bi aksam yemeğine veriyo ne anlatıyonuz siz ya aynı adamlar tek günde 10milyonluk oyun oynuyolar
Bana da bu daha mantikli geliyor mesela bende 2 milyon var 4 kere 50binden farmladım. Adamda 100 milyon vardır 2 milyonluk alır

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,326
18,132
113
Ben haziran temmuz aylarında milyonlarca çevirip rulet de turnuvada ilk 100 e giremedim vbet de hepsi dümen bu sahtekarların listeler kolpa kendi adamları hep liste başları ya da kolpa liste

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,176
3,079
113
Bu turnuvalarda , sağlayıcıları. Yaptığı etkinliklerde de hepsi dümen sadece küçük rakamlari kazanabilirsiniz oda çok kaybederek ancak ... Vbet her hafta turnuvası var acin bakın 4 ID sürekli her hafta ilk dortte hemde öyle böyle fark atmamislar . Vbette slotta o kadar uzun süre erimeden para harcayacak erkek varsa , benimde ona satacak İstanbul'da koprum var