http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Maçtan Kayıp ulasetik10 / Şaka Gecesi

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,373
1,978
113
Dün Barcelona 3 gol atardan 1 k ya 28 k gitti. Beni bir süre rahatlatacak paraydi. Var desem 3.0 biterdi girona 5 gol attı atamaz diye eve güvendik oda elime verdi. Bu gün çin ligi 1.5 dedim 0.0 bitti 1.5 alt oranı 4 du düşün. Şikeden kazanmak imkansız artık. Kumar girdi futbol bitti

ulasetik10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
184
226
43
Dün Barcelona 3 gol atardan 1 k ya 28 k gitti. Beni bir süre rahatlatacak paraydi. Var desem 3.0 biterdi girona 5 gol attı atamaz diye eve güvendik oda elime verdi. Bu gün çin ligi 1.5 dedim 0.0 bitti 1.5 alt oranı 4 du düşün. Şikeden kazanmak imkansız artık. Kumar girdi futbol bitti
İğrenç iğrenç kayıplar gerçekten

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,373
1,978
113
İğrenç iğrenç kayıplar gerçekten
Atlatico 2 gol atardan da 16 gitti birde. 9 da gölü iptal oldu vardan. 5 kere izledim anca birşey gördüm. Adamlar çarpışıyor hafiften. Ve düşme yok birşey yok faul diye itiraz bile yok karşı takım adamı bile niye vara gitti anlamıyor ama hiçbirsey yokken faulden iptal ediyor gölü. Varda artık işin içinde