Konusu varmı bilmiyorum mesaj gelmişti
bizim millet yüzünden bu tarz bonusları kovalayanlar var işte onlar yüzünden 1000 yap 100 çek 10k yap 500 tl çek bonusları çok türedi 3-4 yıl önce böyle bonuslar hiç yoktu.Yok ya o kadar uğraşacağım sonra 250 yatır v.s v.s bunlar hangi kafadalar bilmem ki bu şekilde para kazanıyorlar mı
Katılıyorum 😀Yatırım cümlesinin ilk harfini görünce kaçarım ağa .
Eskiden biz deniyorduk şimdi onlar bizi deniyorbizim millet yüzünden bu tarz bonusları kovalayanlar var işte onlar yüzünden 1000 yap 100 çek 10k yap 500 tl çek bonusları çok türedi 3-4 yıl önce böyle bonuslar hiç yoktu.
artik yemin ettim deneme icin yatirimi olan bir siteye dahi uye olmuyorum tamam yeri geliyor sigara paramiz olmuyo ama hayirdir amk o kadarda dusmedik bilader haksizmiyimYatırım cümlesinin ilk harfini görünce kaçarım ağa .
Haklısın reisartik yemin ettim deneme icin yatirimi olan bir siteye dahi uye olmuyorum tamam yeri geliyor sigara paramiz olmuyo ama hayirdir amk o kadarda dusmedik bilader haksizmiyim
Yatırım bir cümle değildir kelimedirYatırım cümlesinin ilk harfini görünce kaçarım ağa .
Aynen cümle değil kelimedir annende benim annemdir hadi eyvallahYatırım bir cümle değildir kelimedir