- 5,460
- 3,612
- 113
Çekim 11 saattir beklemede
Canlıdan iptal ettir nakit havale olandan tekrar ver canlıya biraz baskı yap birazÇekim 11 saattir beklemede
Yolladılar mı sana benimki nakit havaledeCanlıdan iptal ettir nakit havale olandan tekrar ver canlıya biraz baskı yap biraz
Baskı yapmasına yapayaimda sitede canlı destek yokCanlıdan iptal ettir nakit havale olandan tekrar ver canlıya biraz baskı yap biraz
Çekim geldi mi seninŞimdi geldi destek kısa sürede geçeçek diyor
Yok 18 saat olduÇekim geldi mi senin
Benimde 16Yok 18 saat oldu
Paraları yok bunların ya iptal edip ip falan muhabbetine yapmıyorlarBenimde 16
2:38 de son verdigim cekim talebi hala beklemedeBunlarin odeyecegi falan yokEkli dosyayı görüntüle 916240
bekliyoruz bakalım öder mi beyler
Daha çok beklersin kral benim 24 saati geçti tık yokbekliyoruz bakalım öder mi beyler
Sabah sabah küfür edıcem lan şunu paylaştın ben de zannediyorum devam ediyor üyelik oluşturdum deneme bitmiş ya sabah sabah var yabekliyoruz bakalım öder mi beyler
Sakin ol murom iyilik akımında arkadaşın son attığı siteye üyeliğin yoksa üye olup onu al yatırımsızSabah sabah küfür edıcem lan şunu paylaştın ben de zannediyorum devam ediyor üyelik oluşturdum deneme bitmiş ya sabah sabah var ya
Ya oraya üyelik varSakin ol murom iyilik akımında arkadaşın son attığı siteye üyeliğin yoksa üye olup onu al yatırımsız
Sağlık olsun benimde vardı alamadım kod bakınıyorum aktif bulursam birşeyler atarımYa oraya üyelik var