Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Uğurcan Çakır ve İlkay Gündoğan Galatasaray'da

Askar31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,221
462
83
Donnaruma bile 30 milyon euro ya anlaşmış, Düşünün Günay ile aynı derecedeki bir kaleci alıyorlar, ne anlamı kaldı transfere Günay'la devam etselerdi, Emeği geçenlerin diyecem olmuyor, yine rezil olacaz, artık yarın rakip takımla dalga geçmeye başlarlar, hem transfer çalımı ye hemde 2 katı parayla edersondan daha düşük seviyeli bir kaleci al, Uğurcan iyi bir kaleci ama değeri bana göre 5_6 milyon euro

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,246
695
113
Edersonun neresi yaşlı la kaleciden bahsediyorsun 32 yaş gayet normal kaleciler 36 ya kadar çok rahat oynar düşüş yaşamaz Uğurcan en kötü 6 milyon Euro alır bu bonservise 3 milyona gitmez hayatta
3 milyon maaş Trabzon’da 1.5 alıyormuş bonservis 36 milyon edersona laf ederken bizim mal yönetim ne yaptı 20 milyon kazık girdik mal yönetim yüzünden yinede ederson la kıyaslarsak 4 maaş 4 sene 35 de bonservis 50 ye denk geliyor ederson bonservis 15 10 da maaş 4 senelik 55 e denk geliyor uğurcan 3 sene daha genç ederson 4 5 sene iş görür sınıra 38 e giriyor uğurcanda 7 8 sene iş görür 38 e kadar

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,069
3,799
113
Kanka kerem e izin olayında fener siyasileri araya sokunca muhtemelen bizimkiler de Uğurcan i sıkıştırdı araya. Trabzon a giden para Max 20dir bizim Florya projesinden gelen paradan haraç kesmiş devlet diyorlar. Yarın Avrupa kadrosu verilmeyecek olsa istemezdim de denize düştük yılana sarıldık mecbur elde kaleci kalmadı. Ederson'dan genç ve yerli maliyeti de onun altında oldu diye bakicaz artık.
Öyle bişey yapamazlar kank her kuruşu girer kasaya Trabzon'un

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,197
17,039
113
3 milyon maaş Trabzon’da 1.5 alıyormuş bonservis 36 milyon edersona laf ederken bizim mal yönetim ne yaptı 20 milyon kazık girdik mal yönetim yüzünden yinede ederson la kıyaslarsak 4 maaş 4 sene 35 de bonservis 50 ye denk geliyor ederson bonservis 15 10 da maaş 4 senelik 55 e denk geliyor uğurcan 3 sene daha genç ederson 4 5 sene iş görür sınıra 38 e giriyor uğurcanda 7 8 sene iş görür 38 e kadar
Kanka çok kafanı yorma bu kadar bu hesaplara Euro 50tl harcanan paralar iki takım içinde akıl alır gibi değil fanatikligin lüzumu yok

Forza4141

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
634
103
43
Sene başı berkeyi alsa 6 7 e kimse bişey demezdi la hatta şuan yedek kaleci alıp yerli 3 4 e günayle devam etsek yine kimse bişey demezdi fenerle dalga geçerken 55 60 edersona verdiler diye aynısın bizim yönetim yaptı
Kdv var totalde GS 23.4 m. Euro verdi geri kalan KDV stopaj onlar vergiden düşüyor

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,246
695
113
Kanka kerem e izin olayında fener siyasileri araya sokunca muhtemelen bizimkiler de Uğurcan i sıkıştırdı araya. Trabzon a giden para Max 20dir bizim Florya projesinden gelen paradan haraç kesmiş devlet diyorlar. Yarın Avrupa kadrosu verilmeyecek olsa istemezdim de denize düştük yılana sarıldık mecbur elde kaleci kalmadı. Ederson'dan genç ve yerli maliyeti de onun altında oldu diye bakicaz artık.
20 milyon zarar etti gs salak bizim yönetim keremin izin verdiklerinden sonra iyice salaklaştılar

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,069
3,799
113
Koca gs kalesi Uğurcana kaldı yazık
Yalnız hakaret ettiğin adam Türkiye'nin en iyi kalecisi biliyorsun dimi sırf Trabzonlu olduğu için milli takıma alınmadı 60-70 yıldır böyle bu işler kova yaşarı kaleye koydun İngiltere den 8 yedi o sıra şenol güneş de dünya rekoru kırıyodu napsın parası fazla evet ama kalen güvende şampiyonluğu garantiledin en azından

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,092
1,971
113
Abi bu ederson sevdası nedir aklım almıyor kesinlile 10 milyon Euro maaş verilemez kesinlikle dünyada ilk ona falan da girmez
Ederson oyun kurucu olarak iyi olabir maa ceza sahası kalecilikte kesinlikle çok kötü kötü demiyorum çok kötü keza son bir senedir rezillik
GS alacakkende inşallah olmaz diyordum
Lammels dhaa mantikli
Umarım iyi oynar hepside bu iş işin tadı kaçtı bunlar nasıl trnsferler nasıl paralar akıl makil alır gibi dgeil

Icardi84

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,366
1,918
113
Yalnız hakaret ettiğin adam Türkiye'nin en iyi kalecisi biliyorsun dimi sırf Trabzonlu olduğu için milli takıma alınmadı 60-70 yıldır böyle bu işler kova yaşarı kaleye koydun İngiltere den 8 yedi o sıra şenol güneş de dünya rekoru kırıyodu napsın parası fazla evet ama kalen güvende şampiyonluğu garantiledin en azından
Gunay götürürdü dost bu paraya cok yanı

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,660
1,910
113
Abi bu ederson sevdası nedir aklım almıyor kesinlile 10 milyon Euro maaş verilemez kesinlikle dünyada ilk ona falan da girmez
Ederson oyun kurucu olarak iyi olabir maa ceza sahası kalecilikte kesinlikle çok kötü kötü demiyorum çok kötü keza son bir senedir rezillik
GS alacakkende inşallah olmaz diyordum
Lammels dhaa mantikli
Umarım iyi oynar hepside bu iş işin tadı kaçtı bunlar nasıl trnsferler nasıl paralar akıl makil alır gibi dgeil
Lammens de anlamadım Belçika 4 kaleci çağırmış milli takıma o adam yok. Menajer itelemesi gibi

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,092
1,971
113
Para ayrı mesele ama performans olarka bakılırsa gerçekten Uğurcan ederson dan bence daha iyidir
Bunu GS aldı diye demiyorum
Ben lammels çok istiyordum olmadı
Hayırlısı olsun
He Uğurcan 20-25 yaşlarda olsa yine verilir 29 yaşındaki kaleciye verilmez para olarakta
Neyse ya

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,246
695
113
Donnaruma bile 30 milyon euro ya anlaşmış, Düşünün Günay ile aynı derecedeki bir kaleci alıyorlar, ne anlamı kaldı transfere Günay'la devam etselerdi, Emeği geçenlerin diyecem olmuyor, yine rezil olacaz, artık yarın rakip takımla dalga geçmeye başlarlar, hem transfer çalımı ye hemde 2 katı parayla edersondan daha düşük seviyeli bir kaleci al, Uğurcan iyi bir kaleci ama değeri bana göre 5_6 milyon euro
Şu abdulah kavuncu denen şahıs la İbrahim hatipolı denen işbilmezler gitmediği sürüce deli edicekler gardiye 1 2 milyon verseler donnarumayı ikna ederdi 7 8 de ona versen 10 yıl kaleci almazdın muslera gibi ayrıca bize yerli kaleci yaramıo

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,660
1,910
113
Uğur Turkiyenin en iyisidir tsli diye adamı asagilamayin.ederson 10 maaş yerine 30 bonservis 3 maaş ben de uğurlu alirdim