- 15,160
- 13,020
- 113
Uğurcan dünyanın en iyi kalecisi kardeşim zaten :dUğurcan 25+5 sağlam kazık. O paraya dünyanın en iy kalecileri transfer oluyor.
25 değilmiş 33+3 Muş oha a.g. ben GS liyım bu yönetim net istifa etmeli 35 ne la donaruma ya 35-40 veiyorlarUğurcan 25+5 sağlam kazık. O paraya dünyanın en iy kalecileri transfer oluyor.
Dost 33+3 Muş açıkladı trabzon bu nasıl isUğurcan dünyanın en iyi kalecisi kardeşim zaten :d
Maks 15 M ederi. EDERSON bunun 2 katı iyiyd onuda fenere kaptırdınızUğurcan dünyanın en iyi kalecisi kardeşim zaten :d
33+3 mü. Ozaman sağlamm baya sağlam kazık 🤣Dost 33+3 Muş açıkladı trabzon bu nasıl is
Sadece iki takımın kökan abiOnu bunu bosverinde lig alev alıyor kadrolar mukemmel olmaya başladı
Kanka kerem e izin olayında fener siyasileri araya sokunca muhtemelen bizimkiler de Uğurcan i sıkıştırdı araya. Trabzon a giden para Max 20dir bizim Florya projesinden gelen paradan haraç kesmiş devlet diyorlar. Yarın Avrupa kadrosu verilmeyecek olsa istemezdim de denize düştük yılana sarıldık mecbur elde kaleci kalmadı. Ederson'dan genç ve yerli maliyeti de onun altında oldu diye bakicaz artık.Dost 33+3 Muş açıkladı trabzon bu nasıl is
Orasi öğle olan besiktasa oldu geneSadece iki takımın kökan abi
Diğerleri yine 30 puan fark yerler bu gidişle makas açıldı iyice
Yöneticiler dışında kimse sevinmiyor bu transfere adamlar tesisleri bastı Twitter'da ağıtlar yakıyorlar. Fatih tekke de istifa edecek diyorlar satıldı diye.Trabzon spor su an kolbastı oynuyor tesislerde 33+3 m avro girdi kasaya beleşe🤣
Saçma zaten hazır takımın kaleciyi sattılar ama kulüp satmazsa saçma 33+3 m avro .o paraya hertürlü satar zaten miktar cok yuksekYöneticiler dışında kimse sevinmiyor bu transfere adamlar tesisleri bastı Twitter'da ağıtlar yakıyorlar. Fatih tekke de istifa edecek diyorlar satıldı diye.