- 5,203
- 1,970
- 113
Bol şanslar kardeşim meblağ yüksek olsa burada yorum okumaya yetişemezsin bol şansların benden olsun
İlk bolsans yazana mucize olursa guzel ödül var 🤪Bol şans
Aynen öle 2nci bolsansa da yaparız bi guzellik😂Bol şanslar kardeşim meblağ yüksek olsa burada yorum okumaya yetişemezsin bol şansların benden olsun
Eyvallah kardeşim benim o senin güzel düşüncenAynen öle 2nci bolsansa da yaparız bi guzellik😂
Bol şanslar . Umudumuzsun. Kurtuluşumuzzzzzzz 💓İlk bolsans yazana mucize olursa guzel ödül var 🤪
Once bi kendimizi kurtaralım da olursa sağlam bi dagıtım yaparız😂Bol şanslar . Umudumuzsun. Kurtuluşumuzzzzzzz 💓
2 milyon küsür işte bi ev zor alırsın hatta alamazsın😂2 trilyon 754 milyarmı yazan matematik anaokulu terk benim
Olur reis umarım tutar 2 trilyonmu miktar.Once bi kendimizi kurtaralım da olursa sağlam bi dagıtım yaparız😂
Gelirmi gelir şans işi .2 milyon küsür işte bi ev zor alırsın hatta alamazsın😂
2 milyon küsür işte bi ev zor alırsın
Adamın ne sacma sapan kuponu gelmiş 50tlye yasalda 2milyon sacma sapan basmıs ama bilgi desen 0 🤦 ilkyarı kg gol falan filan şans işte bizim bilgi birikimiyle karıssın yeter aq sansıGelirmi gelir şans işi .
Kupon gelirse 100ncü bolsansa kadar gider12. Bol sansa ödül yokmu bol.sanslarrr
İlk 10 bol şansa yolla reis . İlk 10 bol şansa 10ar bin yeter 🤣🤣🤣🤣🤣Kupon gelirse 100ncü bolsansa kadar gider