- 63,958
- 29,516
- 113
Üstünü kapatmışlar aw göremedik
Hergun bi deprem tahmincisi surda olcak burda olck diyor hikaye o salla kafaya takmaya degmezKanka yabancilar da bizden daha iyi sistem olduğu kesin bu adam o zaman 7 8 yer için soylemisti bu depremi biri tuttu
Tekerlekleri varmi acaba sinyali fari falan 😁😁 icinde canli varmi onemli olan o
Abi yeni yeni faylar var fay hattı yok demek yanlış turkiyenin her yeri deprem riski varSizin orda fay hatti yokmus korkmana gerek yok.cevre illerde olursa olurmus oda sizi buyuk yikima itmez.ben istanbul maltepedeyim 1. Derece deprem bolgesi istanbulun en agir etkilenecek bikac semtinden biri bura.ben ne yapayim sokakda yatayim o zaman
Ben hala inanasım gelmiyo dediğim gibi günde me düşmek için yapar bunlar kansız çünküTekerlekleri varmi acaba sinyali fari falan 😁😁 icinde canli varmi onemli olan o
Valla politik durumlarda herkesten herseyi beklerim.bak bikac ulkede daha ayni mevzu varmis belkide hepsin bunlari gonderen abd ama sirf sulhe cekmemek icinde ilk basta bizde goruldu ve dusurduk hesabi yapiyiyorlarki dier ulker onlardan suphelenmesinler diye 😉 he bide suan dunyada gundem turkiye ve suriye sirf gundemde kalmak ve dikkat cekmek icinde yapilmis olabilirBen hala inanasım gelmiyo dediğim gibi günde me düşmek için yapar bunlar kansız çünkü
Neyse biz şu iki günü Bi atlatalımda uyuyamıyoruzda rahat rahat 😂Valla politik durumlarda herkesten herseyi beklerim.bak bikac ulkede daha ayni mevzu varmis belkide hepsin bunlari gonderen abd ama sirf sulhe cekmemek icinde ilk basta bizde goruldu ve dusurduk hesabi yapiyiyorlarki dier ulker onlardan suphelenmesinler diye 😉 he bide suan dunyada gundem turkiye ve suriye sirf gundemde kalmak ve dikkat cekmek icinde yapilmis olabilir
Bu arada ufo demek uzayli demek deil ufo tanimlanamayan ucan nesne olarak bilinir
2 gun gecince ne olcak onu anlamadimNeyse biz şu iki günü Bi atlatalımda uyuyamıyoruzda rahat rahat 😂
13 ü 14ü diyorlar ya ondan zaten 1 haftadırda düzgün yatamadım depremde küçükken dişim kitlendiydi 10 mu 11 mi o yaşlardaydım çok korkarım ben 😂2 gun gecince ne olcak onu anlamadim
Hocam psikiyatriste gidip ilaç yazdırcan... Bizim üst kattaki çocuğun osurugu zaten 2.5 şiddetinde... 2'lik depremden falan bir şey çıkmaz....Ben bu deprem oldu olalı uyuyamıyorum, Düzce'de artçı olmuş saat 8 de 2 şiddetinde mi ne birde geçen İstanbul'da da artçı olmuştu, olursa İstanbul depremi Zonguldak'ta ne kadar hissedilir yıkım olur mu bilmiyorum ama ben 2-3 ay önce düzcedeyanlış bilmiyorsam 5 siddetinde mi ne sarsıldiginda 2 hafta etkisini üzerimden atamamistım. Çok korkuyorum bu olaydan olağanüstü korkuyorum şizofren gibi her an sarsılıyor gibi hissediyordum o Düzce'deki depremden sonra
Ya bir şey çıkacağından değil İstanbul depremi kapıda deniyor ya her şeyi buna yoruyorumHocam psikiyatriste gidip ilaç yazdırcan... Bizim üst kattaki çocuğun osurugu zaten 2.5 şiddetinde... 2'lik depremden falan bir şey çıkmaz....
99'dan beri bekliyoruz... Kafada hep soru işaretiYa bir şey çıkacağından değil İstanbul depremi kapıda deniyor ya her şeyi buna yoruyorum
Sende ki o hastalık bendede var düşünmekten kafada saç kalmadı olacaksa olur diyon sonradan yine Düşünme ye başlıyor tekrar başa sarıyoYa bir şey çıkacağından değil İstanbul depremi kapıda deniyor ya her şeyi buna yoruyorum
Sen zaten uyumuyordun kimi yiyon nba mba derken sabahlıyordunBen bu deprem oldu olalı uyuyamıyorum
Hzhajzjkskxkskskskkshahahaha abi tamam da bir dün geceki orlandoya 4 yemez dedikten sonra tam 4 sayı yemesindeki stres var birde deprem stresi var aynı şey değil kiSen zaten uyumuyordun kimi yiyon nba mba derken sabahlıyordun
depremi bahane etme aw
Olacak ile ölecege çare yok99'dan beri bekliyoruz... Kafada hep soru işareti![]()
Hiç belli olmaz kainat geniş bir evren şahsen ben inaniyorum Allah tala Kuran'da yazmis cinler insanlar melekler hayvanlar bitkiler ve başka bir canlıdan daha bahsetmislerdiBen hala inanasım gelmiyo dediğim gibi günde me düşmek için yapar bunlar kansız çünkü