Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket UEFA Şampiyonlar Ligini Kim Kazanır ?

UEFA Şampiyonlar Ligini Kim Kazanır ?

• Kullanılan toplam oy
    266

Jhornet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,171
1,355
113
Konu açıldığında oyumuzu intere vermiştik. Ilk defa bir seçim kazanmaya yaklaştım. Sandıkları terketmeyelim

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Paris içinden geçer Inter'in

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Knk valla aynı şeyi ben de Barça için demiştim ama görüyorsun adamlar geçti turu
Ben ilk başından beri Paris'in final oynuyacagini düşünüyordum çünkü adamlar kaplumbağa gittikten sonra takım olmuşlar

Dino2106

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,551
721
113
Ben ilk başından beri Paris'in final oynuyacagini düşünüyordum çünkü adamlar kaplumbağa gittikten sonra takım olmuşlar
Ben de psg Barça finali olur demiştim en başta. Dediğin gibi psg bu sene çok başka oynuyordu

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,470
2,633
113
Psg kazanır. Takımda kimse kendi için oynamıyor. Herkes takım için oynuyor ve herkes takım savunmasına, prese katkı veriyor. Kanat forvetler bekine sürekli yardım için prese geliyorlar. Messi, Neymar, Mbappe üçlüsü varken takım 7 kişiyle savunma yapmaya çalışıyordu.

Kaprisli yıldızlarından arınmış Psg çok daha güçlü. Futbol takım oyunu

Barcoreus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,397
904
113
Paris kazanırsa

Mbappe yıllarca orada alamadim , son yıllarda en cok alan Reale geldim bu sefer Psg kazandi lan diyecek 😀