Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Yarı Finalistler Belli Oluyor

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,307
82,221
113
1744708106774.png

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek final etabı bugün ve yarın oynanacak maçlarla tamamlanacak.

Rakiplerini eleyen takımlar, adlarını yarı finale yazdıracak.

Turun ilk ayağında Barcelona sahasında Borussia Dortmund'u 4-0 yenerek yarı finalin kapısını aralamıştı.
PSG ise geriye düştüğü maçta evinde Aston Villa'yı 3-1 yenerek avantajı cebine koydu.

Arsenal'ın Londra'daki 3-0'lık Real Madrid galibiyeti İspanyol devine soğuk duş etkisi yaratırken Inter ise Bayern Münih'i deplasmanda 2-1 mağlup ederek tur için büyük fırsat elde etti.

Devler Ligi'nde çeyrek final rövanş maçlarının programı (TSİ) şöyle:

15 Nisan Salı:

22.00 Borussia Dortmund - Barcelona (0-4)

22.00 Aston Villa - Paris Saint-Germain (1-3)

16 Nisan Çarşamba:

22.00 Inter - Bayern Münih (2-1)

22.00 Real Madrid - Arsenal (0-3)​

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
128,000
177,031
113
paris üst olur
barça da fazla top çevirmezse o maçta üst olur

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,576
823
113
paris üst olur
barça da fazla top çevirmezse o maçta üst olur
dortmunda pek güvenmemek lazım. Bu yıl beni yatiranlar listesinde 1 numara. hiç üzmeyense modena, valla modena taraftarı Olcam 😀😀😀😀😀

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,072
470
83
Real turu geçer 6 oran şansınızı deneyin. Arsenal ilk maç Declan Rice'ın garip frikik performansıyla aldı maçı bu sefer ona müsade etmeyecekler. Mbappe davarı da gününde olursa çok rahat elerler.

sivas3158

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,122
356
83
Real turu geçer 6 oran şansınızı deneyin. Arsenal ilk maç Declan Rice'ın garip frikik performansıyla aldı maçı bu sefer ona müsade etmeyecekler. Mbappe davarı da gününde olursa çok rahat elerler.
Sana katılıyorum Real 4 farklı bir skorla alır diyorum ben