Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol UEFA Basın Ofisi Şefi Philip Townsend: Asker Selamını Soruşturacağız!

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,923
113

EURO 2020 Elemeleri'nde A Milli Futbol Takımımız, Arnavutluk'u son dakika golüyle mağlup ederken maç sonu büyük sevinç yaşanmış ve futbolcular, teknik heyet ile birlikte Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine gerçekleştirdiği operasyonda askerlerimize destek olmak için asker selamı vermişti.

Konuyla ilgili ise UEFA'dan açıklama geldi. İtalyan haber ajansı ANSA'ya konuşan UEFA Basın Ofisi şefi Philip Townsend, "Ben bu sevinci ve hareketleri görmedim ama bakacağım. UEFA politik, hatta dini hareketleri kesinlikle yasaklamaktadır. Bir provokasyon olup olmadığına bakacağız. Bunu soruşturacağımızın garantisini verebilirim" dedi.

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,015
2,528
113
Birilerine fena halde batıyor. Aynı şekilde Cengiz Ünder ve Merih Demiral için de bazı italyan siyasi ve gazeteciler de küstah açıklamalarda bulundu. Mesele kendi çıkarlarıyla çatışınca nasılda Türk düşmanı oluyorlar görüyorsunuz. Önümüzdeki 10 sene içinde Uefa'dan ayrılma kararıyla karşı karşıya kalabiliriz.

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,923
113

UEFA, A Milli Futbol Takımı oyuncularının Arnavutluk maçındaki gol sevinciyle ilgili soruşturma iddialarını yalanladı.

Hasant

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
305
83

EURO 2020 Elemeleri'nde A Milli Futbol Takımımız, Arnavutluk'u son dakika golüyle mağlup ederken maç sonu büyük sevinç yaşanmış ve futbolcular, teknik heyet ile birlikte Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine gerçekleştirdiği operasyonda askerlerimize destek olmak için asker selamı vermişti.

Konuyla ilgili ise UEFA'dan açıklama geldi. İtalyan haber ajansı ANSA'ya konuşan UEFA Basın Ofisi şefi Philip Townsend, "Ben bu sevinci ve hareketleri görmedim ama bakacağım. UEFA politik, hatta dini hareketleri kesinlikle yasaklamaktadır. Bir provokasyon olup olmadığına bakacağız. Bunu soruşturacağımızın garantisini verebilirim" dedi.
Politik ve dini hareketleri yasaklamaktaymis.Ulan oyuna girerken istavroz cikaran hangi oyuncuya ihtar cekilmis yada gol attiktan sonra secdeye kapanan hangi futbolcu ceza almis yada dini hareketler derken neyi kastediyor bu dinsizler :))
Bizimkisi kendi askerini selamlama ve kalbimiz sizinle yada Allah yardimciniz olsun anlaminda bir selamlama. Bana gore bu haberi uyduranlarda ICIMIZDEKI IRLANDALILAR yani hic sanmiyorumki uefanin gundemine gelsin bu hareket.Kaosla beslenen parazitler iste buradan bir nema cikartmaya calismislar ama biz 1950 li yillardaki 80 li yillardaki Turkler degiliz .

Rebirt7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,001
451
83
İnsanlar herşeyi bir yere çekiyor zaten herkes yaşantısına devam ediyor