Üçüncü şahıs icra dairesinin bloke koymak için yazı yazdığı yerler Bi bok olmaz benim 2000000 borcum var on yıldır 5 kuruş ödemedim sadece taahhüt imzalama yeteHesaplarım hepsi bloke zaten s
adece bir tane acık
r
Üçüncü şahıs icra dairesinin bloke koymak için yazı yazdığı yerler Bi bok olmaz benim 2000000 borcum var on yıldır 5 kuruş ödemedim sadece taahhüt imzalama yeteHesaplarım hepsi bloke zaten s
adece bir tane acık
Bakalım kardo artık sonumuz ne olacakÜçüncü şahıs icra dairesinin bloke koymak için yazı yazdığı yerler Bi bok olmaz benim 2000000 borcum var on yıldır 5 kuruş ödemedim sadece taahhüt imzalama yete
r
Anlamadım dostKonuyu okuyunca benimle onun arasındaki kişi sandım. Allah belasını versin.
tekrar bir bloke daha gelebilir geliyor da. 1 kere bloke yiyince tekrar tekrar geliyor fark etmiyorHesaplarım hepsi bloke zaten sadece bir tane acık
1 sene oldutekrar bir bloke daha gelebilir geliyor da. 1 kere bloke yiyince tekrar tekrar geliyor fark etmiyor
tekrar gelebilir onu demek istiyorum. şansa kalmış 10 günde bir de gelebilir 1 senede 1 de. Yani 1 kere bloke yiyince iş bitti blokeden sonra ki açtığım hesaplar bloke olmaz diye bir şey yok1 sene oldu
Orası öyle kısmet artık ne diyelim bizdetekrar gelebilir onu demek istiyorum. şansa kalmış 10 günde bir de gelebilir 1 senede 1 de. Yani 1 kere bloke yiyince iş bitti blokeden sonra ki açtığım hesaplar bloke olmaz diye bir şey yok![]()
avukat belli başlı dönemlerde icra dairesine yazı yollayıp ne varsa tutun diyor yani devamlı bir alıkoyma durumu yok . eğer o gün paranda varken denk gelirse herşey giderTamamda benim akbank kullanıyorum içindede bazen yüklü para oluyor ama birşey olmuyor 1 senedir de kullanıyorım birşey olmadı
fona satıyor banka senden alamadığı için, ornegin 50k borc varsa sana teklif gelecek 20k ode kapatalım olayı diye. Sana kalmış en sonunda siliyorlar borcu alacakları bir varlıgın yok iseBeyler bu 3 cü şahıs ne anlama geliyor Ekli dosyayı görüntüle 642672