Şu an Tayland git gel ne kadardan kesiliyor veya 10. Ay icersinde herhangi bir tarih. Dönüş 15 gün sonrasıSa krallar bir tane acentyde işe başladım uçak biletlerini yüzde 50-60 den kesiyorlar lazım olan varsa yardımcı olurum ödeme bilet kesildikten sonra kimse tokatcı demesin.
Sadece yardımcı olmak için
Haftaya gidicem kanki izmir/ Mardin direk uçuş ama yardımcı olurmusunuz fiyat ne kadarHepsi kral
Kral tayland bileti ayarlar mısın uygunaSa krallar bir tane acentyde işe başladım uçak biletlerini yüzde 50-60 den kesiyorlar lazım olan varsa yardımcı olurum ödeme bilet kesildikten sonra kimse tokatcı demesin.
Sadece yardımcı olmak için
Haftaya gidicem kanki izmir/ Mardin direk uçuş ama yardımcı olurmusunuz fiyat ne kadar
Dikkatli olun . Bu durum şüpheli bilin yani. Bana pek mantıklı gelmedi.Kral tayland bileti ayarlar mısın uyguna
Kral tatile çıkmak istiyorum tayland çok ucuz ama biletler pahalı imkansız gidilmesi böyle imkan varsa efsane olurdu. Ama haklısın eyvallahDikkatli olun . Bu durum şüpheli bilin yani. Bana pek mantıklı gelmedi.
AnkaradanPazar pazartesi salı izmire uçsak fiyat ne acaba
Valla bana riskli geldi yinede siz bilirsinizKral tatile çıkmak istiyorum tayland çok ucuz ama biletler pahalı imkansız gidilmesi böyle imkan varsa efsane olurdu. Ama haklısın eyvallah
Risklide yine bi fiyatlara bakalım nedirValla bana riskli geldi yinede siz bilirsiniz
Tamam bak sen. Bakınca ne olacak 😃Risklide yine bi fiyatlara bakalım nedir
Merak 😂Tamam bak sen. Bakınca ne olacak 😃
Çok meraklı olma gerek yok sonra çok sıkıntıya girersinMerak 😂
Çok meraklı olma gerek yok sonra çok sıkıntıya girersin
Bu benim düşüncem yani kimseyi çok bağlayacağımı düşünmüyorumÇok meraklı olma gerek yok sonra çok sıkıntıya girersin
Olurım kral dmden yazHaftaya gidicem kanki izmir/ Mardin direk uçuş ama yardımcı olurmusunuz fiyat ne kadar
Kral özelden yazarsan yardımcı olurumİzmir Frankfurt 10 Ağustos nekadar
Bu boşu ciddiye almayın yalancının tekidir bir de nasihat veriyor fjejddjeÇok meraklı olma gerek yok sonra çok sıkıntıya girersin
Kardesim sıkıntı dediğin ne ?Çok meraklı olma gerek yok sonra çok sıkıntıya girersin
Demedim mi ciddiye almayın şu boşu diyeKardesim sıkıntı dediğin ne ?