Kral bu forumda hepimizin gotumuze giyecek donumuz yok yırtık sen uçak bileti diyosunSa krallar bir tane acentyde işe başladım uçak biletlerini yüzde 50-60 den kesiyorlar lazım olan varsa yardımcı olurum ödeme bilet kesildikten sonra kimse tokatcı demesin.
Sadece yardımcı olmak için
Kral işte seyehat edenlere yardımcı olmak için başka bi derdm yokKral bu forumda hepimizin gotumuze giyecek donumuz yok yırtık sen uçak bileti diyosun
Zanzibar uçak biletleri ne kadar?Sa krallar bir tane acentyde işe başladım uçak biletlerini yüzde 50-60 den kesiyorlar lazım olan varsa yardımcı olurum ödeme bilet kesildikten sonra kimse tokatcı demesin.
nerden nereye kral bide gün saatZanzibar uçak biletleri ne kadar?
İstanbul Zanzibar gidiş. 10 gün sonra diyelimnerden nereye kral bide gün saat
Kral arkadaş Tanzanya diyor 😂nerden nereye kral bide gün saat
Zanzibar diyorum cahil ayrı orası 😄Kral arkadaş Tanzanya diyor 😂
Kral ciddi birşey için yazdım öylesine muhabbetine yazmamıstımKral arkadaş Tanzanya diyor 😂
Gidiş dönğş müZanzibar diyorum cahil ayrı orası 😄
Oraya yerleşecem sadece gidişGidiş dönğş mü
Nerden gidişOraya yerleşecem sadece gidiş
EvdenNerden gidiş
Amerikaya var mı vizem yokKral bu forumda hepimizin gotumuze giyecek donumuz yok yırtık sen uçak bileti diyosun
Konu sahibine Sor bro anlamıyorum bu işlerdenAmerikaya var mı vizem yok
Haftaya gidecem Mkd bilet ne kadarSa krallar bir tane acentyde işe başladım uçak biletlerini yüzde 50-60 den kesiyorlar lazım olan varsa yardımcı olurum ödeme bilet kesildikten sonra kimse tokatcı demesin.
off hiç gülesim yoktu valla ckckkckc
Yurt içi uçuşları dahil mi kralSa krallar bir tane acentyde işe başladım uçak biletlerini yüzde 50-60 den kesiyorlar lazım olan varsa yardımcı olurum ödeme bilet kesildikten sonra kimse tokatcı demesin.
Hepsi kralYurt içi uçuşları dahil mi kral
Haftaya gidecem Mkd bilet ne kadar
[/QUOTE
Gel dm yardımcı olayım