- 17,697
- 5,314
- 113
Bölmek em iyisi. Ama roma %80 atar. Sport 2 de canlı veriyor maciEvet atar inşallah kasanın hepsini basmadım zaten direk düşmeyelim![]()
Bölmek em iyisi. Ama roma %80 atar. Sport 2 de canlı veriyor maciEvet atar inşallah kasanın hepsini basmadım zaten direk düşmeyelim![]()
Wanda gidince kendini yemeye içmeye vermiş diye duyumlar almistim demek doğruymuş puahaBol şans kardeşim icardi kilo aldı diyorlar
Maç ortada umarım atar RomaSelamun aleyküm Cumartersi balosunda kuponu tutturduk şimdi hedef şeklinde yapacağız 5 Bin kasamız var.
1. hedef 40.000 TL Ulaşırsak 5 kişinin ödülü verilir
2. hedef 80.000 TL Ulaşırsak kalan 5 in ödülü verilir
canlı olarak oynayacağım
İlk maç roma gol atar 2 orandan girildi.
Manitasi çok ateşli ondan olabilirHe ya bugün 1. dakkada kaçırdığı gol neydi öyle
Bol şansSelamun aleyküm Cumartersi balosunda kuponu tutturduk şimdi hedef şeklinde yapacağız 5 Bin kasamız var.
canlı olarak oynayacağım
Bol şansSelamun aleyküm Cumartersi balosunda kuponu tutturduk şimdi hedef şeklinde yapacağız 5 Bin kasamız var.
canlı olarak oynayacağım
Jojodayım orada canlı veriyor yaBölmek em iyisi. Ama roma %80 atar. Sport 2 de canlı veriyor maci
Ben direk TV den izliyorum. Jojo 1 dk geç geliyorJojodayım orada canlı veriyor ya
Kanka ben metin takıp edebılırmıyımJojodayım orada canlı veriyor ya
Edebilirsin atletico KG VAR Ajax takım 1.5 üst Leicester kazanır 500 TL lik bir fantezi denedimKanka ben metin takıp edebılırmıyım
Kımler var burda begensınRoma iyi oynamış atar gibi
Biraz riskli olmuşEdebilirsin atletico KG VAR Ajax takım 1.5 üst Leicester kazanır 500 TL lik bir fantezi denedim![]()
Öylesine girdim ona ya bundan ayrıBiraz riskli olmuş