- 26,645
- 16,025
- 113
@Tyozer ne oldu brocan ben en sondayım bir
Şey aldık mı alamadık mı acep 👋😅
Şey aldık mı alamadık mı acep 👋😅
Kanka sabah öyle bir totem yaptım o yüzden sonrakilerdende 2 kişi seçtim ekstraDagitimina sozum yok para senin paran kral ama 9 kisiden secicem deyince daha kuponun kazandigindan bile haberleri yok ne bileyim birazda bu yonden bakmak lazim
Can sagligi olsun para el kiri
Sansin daim olsun 👌Kanka sabah öyle bir totem yaptım o yüzden sonrakilerdende 2 kişi seçtim ekstra
Fırsat verirse @Tyozer dostumuz yaparız bro şansına bereket@fearjr1992 ikimiz roll yapariz belki gulme 🤣
Kanka 1k alacak adam illa görünce yazar yaniUlasan olmicak sanirim devir edebiliyor muyuz @Tyozer
3 kişi ulaşmadı şuanda toplam 4 kişiye gönderim yaptım geceye kadar beklicem ulaşılmazsa bakalım tekrar 5000 k kasayla tek maç katlama yapacağım yeni konu açıyorumUlasan olmicak sanirim devir edebiliyor muyuz @Tyozer
Bol sana dostum konuyu kitle istersen3 kişi ulaşmadı şuanda toplam 4 kişiye gönderim yaptım geceye kadar beklicem ulaşılmazsa bakalım tekrar 5000 k kasayla tek maç katlama yapacağım yeni konu açıyorum
Şansın daim ola brocan hayırlı akşamlar 👋3 kişi ulaşmadı şuanda toplam 4 kişiye gönderim yaptım geceye kadar beklicem ulaşılmazsa bakalım tekrar 5000 k kasayla tek maç katlama yapacağım yeni konu açıyorum
Nasıl kitlicem reis bilmiyorumBol sana dostum konuyu kitle istersen
Bu ne garip kupon la 1.10 oran da var 2.50 oranda Tebrikler6 maç ufak riskli kuponumuz pazartesiye kadar milyona katlarız 🙏
Hallederler birazdanNasıl kitlicem reis bilmiyorum
Harbi öyle reis ne ayağız bizBu ne garip kupon la 1.10 oran da var 2.50 oranda Tebrikler
Ağır ağır takıl böyle işte kanka ne güzelHarbi öyle reis ne ayağız biz![]()
Reis ben listenin başında kendimi görünce öyle sandım
Kesene bereket binlerce reis 👍 Hızır gibi yetiştin desem inan
Dm attım kanka @Tyozer 👍👍3 kişi ulaşmadı şuanda toplam 4 kişiye gönderim yaptım geceye kadar beklicem ulaşılmazsa bakalım tekrar 5000 k kasayla tek maç katlama yapacağım yeni konu açıyorum
gönderildi sadece 2 tane 1000 lik kaldıDm attım kanka @Tyozer 👍👍