- 1,905
- 469
- 83
Tebrikler hacımAyarlama yapıyorum birazdan dönücem sabah yazan ilk 9 kişi arasında yapacağımı söylemiştim o sözümü tutuyorum sonralardanda 2 kişi seçicem ama onlara 500 er
Maçın son 20-25 dk snda beraberdik umarım yüzümüz güler
Tebrikler hacımAyarlama yapıyorum birazdan dönücem sabah yazan ilk 9 kişi arasında yapacağımı söylemiştim o sözümü tutuyorum sonralardanda 2 kişi seçicem ama onlara 500 er
Buradayız kendime adıma söylüyorum reis 🙂Kara 23 disinda digerleri konuda bile degil suan
Kazandığından haberleri bile yok adamın 🤣Kara 23 disinda digerleri konuda bile degil suan
Takip yok cunku herkes mesaj atmasina gerek yok takip icin ama takip ediyor olsalar tebrikler veya gecmis olsun derlerKazandığından haberleri bile yok adamın 🤣
Reis ben listenin başında kendimi görünce öyle sandım
Kankam vallaha hak geçmesin diye böyle sistem yaptım çok büyük olmadığı halde dağıtımı azda yapmadım hak ver sendeTakip yok cunku herkes mesaj atmasina gerek yok takip icin ama takip ediyor olsalar tebrikler veya gecmis olsun derler
Kesene bereket dostum İnşallah amacına ulaşırsın 1 milyonaKankam vallaha hak geçmesin diye böyle sistem yaptım çok büyük olmadığı halde dağıtımı azda yapmadım hak ver sende
Kesene bereket reisKankam vallaha hak geçmesin diye böyle sistem yaptım çok büyük olmadığı halde dağıtımı azda yapmadım hak ver sende
Dagitimina sozum yok para senin paran kral ama 9 kisiden secicem deyince daha kuponun kazandigindan bile haberleri yok ne bileyim birazda bu yonden bakmak lazimKankam vallaha hak geçmesin diye böyle sistem yaptım çok büyük olmadığı halde dağıtımı azda yapmadım hak ver sende
Olan oldu kanka. Bu saatten sonra yapacak bişey yok. Ama sana katılıyorumDagitimina sozum yok para senin paran kral ama 9 kisiden secicem deyince daha kuponun kazandigindan bile haberleri yok ne bileyim birazda bu yonden bakmak lazim
Can sagligi olsun para el kiri