- 344
- 454
- 63
Wonnnnn
Sıra Pazar balosunda mi yoksa🤣Cumartesi balosu tamamdir 😃
Hadi inşallah her gün balo yapariz burda 😃Sıra Pazar balosunda mi yoksa🤣
Tebrikler dostum kasamizi senden aliriz umarimWonnnnn
Ödül yok ki. Keyfi verirse verir bi kaç kişiye. Çekiliş yokSimdi yine eskilerden reisler cikar odul onlara akar bizde kaliriz boyle![]()
Takip etmek icin bozmamasini istedim malum tek kuponumuz yok iyikide istemisim oda oyle dusunmus bozmadiBugün adam paylaşım yaptığında kimse görmedi 7 kişi hariç biliyor konu sahibi 😁
Bak biri bu arkadaş tı helal reis9 kişi arasından seçecem dedi konu başında
Aynen gördüm şimdi. Onların arasından seçer9 kişi arasından seçecem dedi konu başında
DoğrudurTakip etmek icin bozmamasini istedim malum tek kuponumuz yok iyikide istemisim oda oyle dusunmus bozmadi
Kesene bereket reis ilk yorum yapan benim 🫡💰💰Ayarlama yapıyorum birazdan dönücem sabah yazan ilk 9 kişi arasında yapacağımı söylemiştim o sözümü tutuyorum sonralardanda 2 kişi seçicem ama onlara 500 er
Kesene bereket her durumda kankaAyarlama yapıyorum birazdan dönücem sabah yazan ilk 9 kişi arasında yapacağımı söylemiştim o sözümü tutuyorum sonralardanda 2 kişi seçicem ama onlara 500 er
Kesene bereket brocan Şansın daim olsun 😍😍Ayarlama yapıyorum birazdan dönücem sabah yazan ilk 9 kişi arasında yapacağımı söylemiştim o sözümü tutuyorum sonralardanda 2 kişi seçicem ama onlara 500 er