Mahkemeye hemen çıktın mı knkaAynısı 6 gün önce benim başıma geldi aynı durum şuan mahkeme adli kontrol şartıyla serbest bıraktı haftada 1 gün de imza
Mahkemeye hemen çıktın mı knkaAynısı 6 gün önce benim başıma geldi aynı durum şuan mahkeme adli kontrol şartıyla serbest bıraktı haftada 1 gün de imza
Evet sulh ceza ya çıktım adli kontrol şartıyla serbest bıraktı haftada 1 gün de imza atiyorumMahkemeye hemen çıktın mı knka
Benimkini baya beklettiler ya 7 ay oldu yeni mahkemeye çıkcam karakolu aradığımda baya kişi var 312 ci sırada senin dosyan demişti sanırım ondanEvet sulh ceza ya çıktım adli kontrol şartıyla serbest bıraktı haftada 1 gün de imza atiyorum
Benimde telefonu aldılar daha vermediler mahkemeden sonra alırız avukat dedi hakim karşısına çıktımı arkadaşlarıniki arkadaşımın başına geldi, birisini salıverdiler işsizdi, digerininde telefonuna el koydular hala alamadı. Reklam yapmaya giriyor bu suç türü. Yani adam kolpa sıkmıyor
Birini savcı beraat verdi diğerini bilmiyorum bir süredir konuşmuyoruzBenimde telefonu aldılar daha vermediler mahkemeden sonra alırız avukat dedi hakim karşısına çıktımı arkadaşların
Anladım knka sağolasınBirini savcı beraat verdi diğerini bilmiyorum bir süredir konuşmuyoruz