Eyw knkaGeçmiş olsun dost
Eyw knkaGeçmiş olsun dost
Umarım çok birsey çıkmaz bu kumar illeri daha neler açacak başımızaEyw knka
Birşey olmaz 50 bin civarı ceza yazarlar biter gider geçmiş olsunAvukatım bana yüksek ihtimalle 10 ay ceza alırsın ama hagb çevrilir dedi para cezası ne kadar veriliyor knka tahmini
Valla avukatın dediğine göre Banada dediğini dedi knka umarım öyle olur şuan herşey çok güzel gidiyor hapis cezası alıp herşey umarım boka sarmazBende bunu yaşamıştım 3-4 sende öncevyövbe zaten dhaa teitterda paylaşom bendede 10 ay hapis gibi bir şey yazdı ama 5 yıl suç işlemezsen birşey olmaz dedi bi avukata dosya masrafı vardı 19 bin onuda ödemedim bi bok olmadı fkfkck
forumda hiç okumadinmi kardeş bunca twetter konularini sen elli kere söyledik kaç kişi bunun bokuna gitti diyeAgalar bundan 2 3 sene önce Twitter’da 2 kere bonus için bi paylaşım yapmışım benim kesinlikle bi siteyle sponsorluğum anlaşmam yok sadece bonus için paylaştım hakkımda arama kararı çıkarılmış polis eve gelip benim eyşalarımı aramış ve beni arayıp ifadeye çağırdırlar ifadeye gittim bana sadece paylaşımlarımı sordular sen mi paylaştın diye evet dedim çünkü ppde benim fotoğrafım var sonra polis bana hakkında reklam ve teşvik etme suçundan 1 yıl ila 3 yıl arası hapis cezası veya 80 bin ila 340 bin tl para cezası verilir dedi ve telefonuma el koydular 3 ay oldu halen bir sonuç yok bu durumu yaşayan oldumu veya bi yakını ne ceza alırmıyım sizce
Umarım knka sağolasınBirşey olmaz 50 bin civarı ceza yazarlar biter gider geçmiş olsun
biliyorum normalde paylaşmıyordum bu paylaşımlarda 2022 ye ait unutmuşum orda öylelikle bulmuşlarforumda hiç okumadinmi kardeş bunca twetter konularini sen elli kere söyledik kaç kişi bunun bokuna gitti diye
geçmiş olsun canbiliyorum normalde paylaşmıyordum bu paylaşımlarda 2022 ye ait unutmuşum orda öylelikle bulmuşlar
Senın sayende bende farkettım 2022 de yapmıskm sılıyorm smdıbiliyorum normalde paylaşmıyordum bu paylaşımlarda 2022 ye ait unutmuşum orda öylelikle bulmuşlar
geçmiş olsun dost bundan sonra daha dikkatli olmak lazımbiliyorum normalde paylaşmıyordum bu paylaşımlarda 2022 ye ait unutmuşum orda öylelikle bulmuşlar
Sağol knkageçmiş olsun can
Aman sil knka başın ağrımasınSenın sayende bende farkettım 2022 de yapmıskm sılıyorm smdı
Sağol knkageçmiş olsun dost bundan sonra daha dikkatli olmak lazım
Sağol reisGeçmiş olsun
Aynısı 6 gün önce benim başıma geldi aynı durum şuan mahkeme adli kontrol şartıyla serbest bıraktı haftada 1 gün de imzaAgalar bundan 2 3 sene önce Twitter’da 2 kere bonus için bi paylaşım yapmışım benim kesinlikle bi siteyle sponsorluğum anlaşmam yok sadece bonus için paylaştım hakkımda arama kararı çıkarılmış polis eve gelip benim eyşalarımı aramış ve beni arayıp ifadeye çağırdırlar ifadeye gittim bana sadece paylaşımlarımı sordular sen mi paylaştın diye evet dedim çünkü ppde benim fotoğrafım var sonra polis bana hakkında reklam ve teşvik etme suçundan 1 yıl ila 3 yıl arası hapis cezası veya 80 bin ila 340 bin tl para cezası verilir dedi ve telefonuma el koydular 3 ay oldu halen bir sonuç yok bu durumu yaşayan oldumu veya bi yakını ne ceza alırmıyım sizce
Benim telefonumu da el koydular ama 3 gün sonra geri aradılar gel al dediler gittim aldım sonuç ne olur bilmiyorum bende aynı durumu yaşadım tweter dan paylaşım yaptım diye eve baskın yaptılarAgalar bundan 2 3 sene önce Twitter’da 2 kere bonus için bi paylaşım yapmışım benim kesinlikle bi siteyle sponsorluğum anlaşmam yok sadece bonus için paylaştım hakkımda arama kararı çıkarılmış polis eve gelip benim eyşalarımı aramış ve beni arayıp ifadeye çağırdırlar ifadeye gittim bana sadece paylaşımlarımı sordular sen mi paylaştın diye evet dedim çünkü ppde benim fotoğrafım var sonra polis bana hakkında reklam ve teşvik etme suçundan 1 yıl ila 3 yıl arası hapis cezası veya 80 bin ila 340 bin tl para cezası verilir dedi ve telefonuma el koydular 3 ay oldu halen bir sonuç yok bu durumu yaşayan oldumu veya bi yakını ne ceza alırmıyım sizce