Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Twitter Paylaşımı Yüzünden Hakkımda Soruşturma Açılmış

Parlıament

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
83
26
18
Beyler tweterda ne paylasiyordunuz ki bukadar dikkat çekti.

Benimde var 2017 den filan üç beş tane ama şifreyi filan unuttum çok eski hesap
acilen o hesabi bul paylaasimlari kapat hesabi sil yada twittera mail at kapatsinlar cok eskide olsa bulunuyo denk gelir sitenin paylastigi bonus resmini rt yapmak bile yetiyo begenmek yorum yapmak bisey paylasmaya gerek yok

Mcanklc42

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,365
432
83
acilen o hesabi bul paylaasimlari kapat hesabi sil yada twittera mail at kapatsinlar cok eskide olsa bulunuyo denk gelir sitenin paylastigi bonus resmini rt yapmak bile yetiyo begenmek yorum yapmak bisey paylasmaya gerek yok
Evet arkadaşlar 10 ay ceza aldım hagba çevirdi 5 yıl en ufak suçumda 10 ay yatarım var 5 yıl sonra silinecekmiş

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,303
1,891
113
2017den kalma bı twitt hesabım var giriş yaparken şüpheli hareket diyip maile kod gonderiyor maile giriş yapamıyorum bu hesabı nasıl kapatabilirim yada ulaşabilirim

lg11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
187
76
28
2017den kalma bı twitt hesabım var giriş yaparken şüpheli hareket diyip maile kod gonderiyor maile giriş yapamıyorum bu hesabı nasıl kapatabilirim yada ulaşabilirim
paylaşımlarının üstünden 5 yıl geçtiyse bişey olmaz ceza almazsın hiç bi şekilde, 5 yıl sonra zaman aşımına uğrar

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,303
1,891
113
paylaşımlarının üstünden 5 yıl geçtiyse bişey olmaz ceza almazsın hiç bi şekilde, 5 yıl sonra zaman aşımına uğrar
Hesabıma baktımda 31 Ağustos 2020de en son paylaşım yapmışım başkan