http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Twitter Hakkında

delaciox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,801
1,718
113
abartma dostum ztn bgn işsten gldım aceleyle gıttım karakola
sevgili dostum sen inanmayabilirsin ama twitterdaki paylasım teşvik reklama giriyor ve bunun yüzünden yatar ceza yiyen cok kisi var bana innamıyorsan forumdakilere sorabilirsin para cezasıyla kurtulacagını dusunmuyorum teşvikten bahsediliyosa

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,053
2,269
113
Twitterda çekim paylaş yapmak demek reklam yapmak demek. Sitenin reklamını sosyal medyada yapıyorsunuz. Kumar oynatma / kumar oynatmaya imkan sağlama / övme gibi suçlar var. Direkt bunlardan yargılanılınıyor. Kabahatlar kanunu falan değil mesele.
Vay kasap biliyon demek

mustafa090

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
252
16
18
twitter paylaşımlarında reklam olarak görünüp hapis cezası alabilirsiniz asla sosyal medyada paylaşım yapmayınız

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,367
982
113
dostlar ıyı aksamlar herkeze ceza glsn yeter hapıs yatamam bn

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,367
982
113
dostlar kumarı bırakıyom nsl olcak bu ıs hadı kortum karakolda nsuanlık bıraktım yrn bıda oynucam bılıyom bn kendımı yaw bılmıyom nsl olcak bu ıs

sabri0235

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,328
1,403
113
kumar sıtelerınde kumar oynarken cekım paylas bonusu alıyordum twıter de paylasmıstım bugun karakoldan aradılar adına siber sucdan kagıt var gel karakola ddedı gıttım cekım paylas bonusların ısmı bahıs sıtlerınde gecen yatırım ve cekım resımlerı hepsı goruntu var sıber sucta ıfade verdım bnka hesaplarıma kadar ınceledı karakol bugun kac tane bnka hesabım varsa hepsıne baktılar baya uzun ifade verdık hersey sordu aıleden al nasıl gecım yapıyosuna kadar hakıme gıtcek dedı sonucu bılmıyoruz dedı bırde so n kelımesı yurtdısı yurtıcıne cıkma aradıkmı senı bulalım dedı
bunu yasayan varmı aranızda dostlar
Çektim paylaşımdan sonra Bonus eklendiğinde anında paylaşımı siliyorum. Tavsiye ederim.

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,349
1,971
113
Kumar oynarsan ceza yersin ama hesap kiralama veya Twitter da paylaşma oynayan değil başka suçlara giriyor. Şimdi hesapları kontrol edecekler ve havale varsa sitelerde eşleşme yapacaklar illa patlak bulurlar birden çok havalede ceza yiyebilirsin. Bu maddi durumu. İkinci olarak Twitter da paylaşmaktan kanunda yazan kumara teşvik, özendirme suçlarından ceza yiyebilirsin reklamdan ayrı ceza yiyebilirsin, kumar oynatma veya kumar oynatmaya özendirme den ayrı ceza yiyebilirsin. Yani birden çok suçtan ceza yiyebilirsin. Bizim komşu oğlu da hesap kiralamadan 1 yıla yakın yattı çıktı. Sen de çok yatmazsin ama 1 yıla yakın yatabilirsin yani hazırlıklı ol

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,682
1,607
113
Beyler paratimde limit aşıldı hatası ne demek bilen söyleyebilir mi

Mcanklc42

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,269
407
83
kumar sıtelerınde kumar oynarken cekım paylas bonusu alıyordum twıter de paylasmıstım bugun karakoldan aradılar adına siber sucdan kagıt var gel karakola ddedı gıttım cekım paylas bonusların ısmı bahıs sıtlerınde gecen yatırım ve cekım resımlerı hepsı goruntu var sıber sucta ıfade verdım bnka hesaplarıma kadar ınceledı karakol bugun kac tane bnka hesabım varsa hepsıne baktılar baya uzun ifade verdık hersey sordu aıleden al nasıl gecım yapıyosuna kadar hakıme gıtcek dedı sonucu bılmıyoruz dedı bırde so n kelımesı yurtdısı yurtıcıne cıkma aradıkmı senı bulalım dedı
bunu yasayan varmı aranızda dostlar
Kardeş bende bonus için paylaşım yapmıştım hakkımda ev araması falan verilmişti telefonuma el koydular ifademi aldılar mahkeme falan açılmış hakkım 5 ay 6 ay oldu mahkeme günü halen belli değil telefonumuda daha vermediler reklama giriyormuş bu yaptığım bilsem böyle bişey kesinlikle yapmazdım daha ne olcak belli değil

ledteknik

нerĸeѕle değιl нaĸ edenle вιrlιĸтe ol
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,242
439
83
Daha once bir suç kaydın yoksa HGB verir,gecmis olsun.